Roland VAD-503 Acoustic Design rummut

Hinta: 3490,00 349000

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Roland VAD-503 Acoustic Design rummut, käytännöllinen setti, täysikokoiset puiset rungot

Kun tarvitset täysikokoisen akustisen setin läsnäoloa ja loistokkuutta lavalla - mutta elektronisten rumpujen käytännöllisyyttä ja kontrollia - VAD503 on täydellinen ratkaisu. Tässä setissä on syvyydeltään ja halkaisijaltaan täysimittaiset puiset rungot, jotka on tyylikkäästi päällystetyt. Kun rummut vielä asennetaan tuplajalkaisiin kromitelineisiin, on yleisö vakuuttunut, että soitat akustisia rumpuja. Rolandin edistynyt sensoriteknologia ja dynaaminen TD-27-rumpumoduli tuottavat asiaan kuuluvaa soundia ja vastetta varmistaen, että jokainen isku, ghost-lyönti, roll ja paisutus soi ja välittyy uskomattoman tarkasti.

Vaikuttava ulkonäkö, tuttu muoto ja asettelu sekä laadukkaan akustisen setin inspiroiva soitettavuus tekevät VAD503:lla soittamisesta tuttua ja viihtyisää kenelle tahansa rumpalille. Setissä on 14" metallivirveli sekä 12" räkkitomi, 14" lattiatomi ja 20" bassari. Kaikki rummut on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, näin on saatu lisää autenttisuutta ja aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 12" V-Hi-Hat, 14" crash (ohut ja tekstuuripinnoitettu) sekä 18" ride, tuloksena on erinomaista soitettavuutta ja luonnollinen ulkomuoto lavalla.

Huippumalli TD-50:stä polveutuva TD-27-äänimoduli on täynnä rumpuja, jotka elävät ja hengittävät kuin akustiset instrumentit. Aloitamme samplaamalla hienoimmat rummut, perkussiot ja symbaalit - sekä vintage että modernit - maailmanluokan äänitysstudioissa. Sampleihin tehdään sen jälkeen Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling, näin ne saadaan eloon käyttäytymismallinnuksella, jota on kehitetty yli kaksi vuosikymmentä. Joka kerran rumpua tai symbaalia lyödessäsi et ainoastaan triggaa äänitettyä soundia - soitat kokonaista instrumenttia, joka vastaa kaikilla tavoin kuin akustinen vastineensa. Käytössäsi on ennenkokematon sointialue.

1 x rumpumoduli: TD-27
1 x virvelirumpu PD-140DS
1 x tom tom1 PDA100-MS
1 x tom tom2 PDA-100L-BK
1 x tom tom3 PDA-140F-MS
1 x hi-hat VH-10
1 x crash  CY-14C-T
1 x ride CY-18DR
1 x bassorumpu KD-200-MS
1 x symbaaliteline DCS-10
1 x symbaaliteline DBS-10
1 x monitoimiclamp APC-10

Paketti ei sisällä SD-korttia, virveli- ja hi-hat telinettä, basaripedaalia eikä tuolia.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.