Pedaalilaudat

Pedaalilaudat eli pedal boardit.Pedaalilaudoilla saat kerättyä yhteen haluamasi efektit ja käytettyä niitä kätevästi kiinnitettynä yhteen lautaan. Se kulkee mukanasi treenikämpälle ja keikoille helposti. NUX:in kaksikerroksinen Bumble Bee pedaalilauta on tervetullut uutuus pedaalilautojen joukkoon joka helpottaa käyttöä kahden kerroksen rakenteen ansiosta.
Järjestys:
 • NUX Bumblebee S pedaalilauta

  NUX Bumblebee S pedaalilauta

  111,00 €

 • NUX Bumblebee M pedaalilauta NUX Bumblebee M pedaalilauta

  NUX Bumblebee M pedaalilauta

  123,00 €

 • NUX Bumblebee L pedaalilauta NUX Bumblebee L pedaalilauta

  NUX Bumblebee L pedaalilauta

  156,00 €

 • Aroma APB-3 pedaalilaukku Aroma APB-3 pedaalilaukku

  Aroma APB-3 pedaalilaukku

  60,00 €

Pedaalilauta on musiikkiväline, joka tarjoaa kätevän tavan hallita ja järjestellä useita efektipedaaleja yhdessä paikassa. Se auttaa muusikoita säätämään äänensä eri efekteillä sujuvasti ja helposti, erityisesti live-esityksissä, joissa on rajoitettu aika vaihtaa pedaaleja. Pedaalilauta yleensä koostuu jäykästä alustasta, johon efektipedaalit kiinnitetään tarranauhoilla tai ruuveilla, ja se sisältää usein myös virtalähteen pedaalien virran tarjoamiseks

Laatu ja kestävyys: NUX Bumble Bee -pedaalilaudat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne ovat kestäviä, mikä tarkoittaa, että ne kestävät kovaa käyttöä ja kulutusta, oli kyse sitten päivittäisestä harjoittelusta tai säännöllisistä keikoista.

Kompakti muotoilu: NUX Bumble Bee -pedaalilaudat tarjoavat tehokkaan ja silti kompaktin ratkaisun efektipedaalien järjestämiseen ja hallintaan. Niiden tyylikäs ja tilaa säästävä muotoilu tekee niistä ihanteellisen valinnan muusikoille, jotka haluavat optimoida esiintymisalueensa.

Helppo asennus ja käyttö: NUX Bumble Bee -pedaalilaudat ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi ja nopeasti asennettaviksi. Niissä on kätevät kiinnitysmekanismit, jotka mahdollistavat pedaalien turvallisen ja joustavan kiinnittämisen ilman tarvetta monimutkaisille työkaluille tai asennusohjeille.

Monipuoliset ominaisuudet: NUX Bumble Bee -pedaalilaudat tarjoavat useita ominaisuuksia, kuten integroidun virtalähteen ja signaalikaapelien hallinnan, jotka tekevät niistä monipuolisen ja tehokkaan työkalun efektien hallintaan ja käyttöön.

Hyvä hinta-laatusuhde: NUX Bumble Bee -pedaalilaudat tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon muusikoille, jotka haluavat korkealaatuisen pedaalilaudan ilman suurta investointia.

Yhteenvetona NUX Bumble Bee -pedaalilaudat tarjoavat laadukkaan, kestävän, kompaktin, helppokäyttöisen ja monipuolisen ratkaisun efektien hallintaan, ja niiden hyvä hinta-laatusuhde tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin muusikoille.