Maono

Maono on markkinoiden innotaviivisin ja raikkain striimauslaitteiden valmistaja. Sen tarina siitä kun perustaja Alex työskenteli ja Afrikassa ja Afrikan eloisa ja dynaaminen kulttuuri kiinnitti hänen huomion mantereella vuonna 2014. Hän tarkkaili paikallisten avojaloin tanssivan nuotion ympärillä, ja vaikuttui tästä dynaamisesta energiasta. Se antoi Alexille vision Maono tuotteisiin. Alex kysyikin paikallisilta mikä on heidän kielellään "visio" ja vastaus oli "Maono".
Maono - yritys, jolla on eteenpäin katsova strategia ja vahva usko teknologian voimaan tulevaisuuden muokkaajana. Maonon keskittyminen innovaatioihin ja huippuluokan ratkaisuihin kuvastaa heidän näkemystään tulevasta. Yritys asettaa etusijalle äänituotteet joilla tehdään podcasteja, striimausta, vloggausta ja muuta sisällöntuotantoa ja keskittyy erityisesti nuorten palvelemiseen, jotka haluavat suoratoistaa kokemuksiaan ja olla yhteydessä maailmaan internetin kautta.

Vuoteen 2023 johtaneen viimeisen puolen tusinan vuoden aikana Alex ja insinööritiimi ovat syventyneet äänituotteiden maailmaan, mikä on johtanut useiden uraauurtavien innovaatioiden luomiseen. Maonon markkinamatka alkoi Clip-On-mikrofonilla, jossa on USB- ja XLR-liitännät sekä Maono-Link-ohjelmisto.  Tästä tuotteesta Maono on hypännyt eteenpäin ja kehittynyt hämmästyttävää vauhtia. Startupina Maono toi markkinoille AM100 podcast -äänikortin vuonna 2020 ja keräsi 700,000 dollaria.  Seuraavana vuonna, vuonna 2021, Maono AM-100 -äänikortti sai lämpimän vastaanoton ja vuosittaisilla CES 2021 (Customer Electronic Show, Las Vegas) messuilla Innovation Award palkinnon. Maonon sisällöntuotanto ja podcast-laitteet ovat olennainen osa tuoteperhettä, joka helpottaa ikimuistoisten hetkien jakamista Internetissä.  Nämä laitteet erottuvat joukosta ylivoimaisesti parhailla ja laajimmilla ominaisuuksilla.
Saatavilla on laaja valikoima äänilaitteita ja lisävarusteita, mukaan lukien mikserit, podcast-mikrofonit, mikrofonitelineet, langattomat mikrofonit, podcast-kuulokkeet, äänikortit, studiomonitorit ja erilaiset lisävarusteet.  Lisäksi tarjotaan tuotepaketteja (bundlepaketteja), jotka tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaisen ratkaisun. Bundlepaketti onkin helppo ratkaisu sinulle kuka haluat saada kerralla kaiken tarvittavan sisällöntuottamista varten.

 Vaikka Maono on suhteellisen nuori toimija markkinoilla, se on vaikuttanut merkittävästi mikrofonien maailmaan.  Yli 153 maassa toimiva Maono on noussut myydyimmäksi Internet-mikrofonibrändiksi ainutlaatuisen vertikaalisen liiketoimintamallinsa ansiosta.  Maono kattaa itse kaikki tuotantoprosessin osa-alueet suunnittelusta ja tutkimuksesta valmistukseen ja myyntiin. Maono tarjoaa huippuluokan podcast-laitteita laadukkailla komponenteilla ja ominaisuuksilla hintaan, jota on vaikea lyödä. Maonon äänikortit, mikserit, mikrofonit ja muut tuotteet on räätälöity sisällöntuottajille.  Sijoita Maonon tuotteisiin tänään ja aloita oma sisällöntuotantomatkasi!
Järjestys: