Luokkarummut

Luokkarummut
Järjestys:
 • Luokkarummut Luokkarummut

  Luokkarummut

  316,00 €

 • Soundbrenner Pulse bodymetronomi Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  98,00 €

 • Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch! Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  195,00 €

 • Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  295,00 €

Etsitkö sopivaa instrumenttia musiikinopetukseen tai ryhmäsoittoon? Luokkarummut tarjoavat täydellisen vaihtoehdon! Suunniteltu erityisesti koulujen ja musiikkioppilaitosten tarpeisiin, nämä rumpusetit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia rytmimusiikin opetukseen.

Luokkarummuilla soitettaessa melutaso pysyy hallittuna, mikä mahdollistaa useiden settien käytön luokassa ilman häiriöitä. Niitä voidaan käyttää yhdessä muiden akustisten instrumenttien kanssa, ja niillä voi säestää myös vahvistamatonta laulua.

Rumpujen soittotuntuma vastaa perinteisen rummutuksen tunnetta, ja niiden helppokäyttöisyys tekee niistä ihanteellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin soittajille. Luokkarumpuja on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla ja kokoisina, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan setin.

Luokkarummut ovat myös erinomainen valinta kotiharjoitteluun ja jammailuun. Laadukkaat materiaalit ja viimeistely takaavat kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Hanki luokkarummut musiikinopetukseen tai ryhmäsoittoon ja avaa ovet uusiin musiikillisiin seikkailuihin! Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään.