All-In-One karaokepaketit

All-In-One-karaokepaketit pitävät sisällään kaikki mitä tarvitset karaoken laulamiseen. Tilaa omasi verkkokaupastamme, pura paketti ja aloita laulaminen! Kaikki yli 20 € ylittävät tilaukset toimitamme ilmaisilla toimituskuluilla. Meillä on laitteita myymälässämme. Jos kaipaat apua valinnassa niin tule käymään paikan päällä meillä Vantaalla Tikkurilassa osoitteessa Peltolantie 2!

Valikoimastamme löytyy kolmenlaisia karaokepaketteja mistä voit valita omaan käyttötarpeeseesi sopivat laitteet.


Akkukäyttöiset siirreltävät karaokelaitteet - Erittäin helppokäyttöisiä
Jos haet karaokepakettia jota voit viedä mukanasi esim. mökille, kavereille, ulos jne. niin suosittelemme Audio Design Pro M2 akkukäyttöisiä paketteja tai Ibiza Sound PORT-sarjan paketteja. Niissä on kaikissa langattomat mikrofonit mukana ja ne toimivat verkkovirran lisäksi myös akulla. Näitä malleja voi käyttää kotikäytön lisäksi myös ammattikäytössä baareissa, ravintoloissa ja muissa yleisissä tiloissa. Käytöltään nämä paketit ovat kaikkein helpoimpia laitteita käyttää mitä markkinoilta löytyy.

Hi-Fi ja kotiteatteri karaokelaitteet - Yhdistää karaoken ja kotiviihteen 
Hi-Fi karaokepaketit ovat hyvä vaihtoehto jos haluat yhdistää karaokelaulamisen ja muun kodin viihteen samalla. Näillä paketeilla pystyt siis laulamaan mutta ne toimivat erinomaisesti myös musiikin kuuntelussa sekä ne toistavat myös TV:n ja elokuvien äänimaailman hienosti.

Karaoke Hobby, Karaoke Powerhouse, Karaoke Nomad, Karaoke Ultimate - Kun Karaoke on ykkösasia ja vaaditaan parasta laitteistoa karaoken laulamiseen.
Näissä paketeissa on laadukkaat karaokeen sopivat kaiuttimet, mikrofonit ja useimmissa vielä mikseri joita käytetään jopa ammattikäytössä. Nämä paketin sopivat koteihin ja ravintoloihin/baareihin sekä muihin ja yleisiin tiloihin. Kun haet karaokepakettia jolla saadaan mahdollisimman laadukas karaokekokemus niin nämä ovat valintasi!

PS. Jos tilaat karaokepakettiin mukaan valmiin discovalopaketin niin fiilis laulaa on kuin karaokebaarissa tai ruotsin laivalla konsanaan! Nämä discovalopaketit löydät myös tältä sivulta selaamalla sivun alas asti.
 
Järjestys: