Marimbat

Myymme ADAMS tuotteita ja heidän kaikki mallinsa ovat saatavana meiltä. Mikäli et löydä sopivaa mallia sivuiltamme niin tutki heidän mallistoa sivulla www.adams-music.com ja kysy sitten meiltä tarjousta haluamistasi soittimesta/soittimista.
Järjestys:
 • Adams MSPV43 Solist 4.3 octave marimba Adams MSPV43 Solist 4.3 octave marimba

  Adams MSPV43 Solist 4.3 octave marimba

  2859,00 €

 • Adams Alpha 5.0 marimba Adams Alpha 5.0 marimba

  Adams Alpha 5.0 marimba

 • Adams Concert 4.3 Marimba Adams Concert 4.3 Marimba

  Adams Concert 4.3 Marimba

  3690,00 €

 • Soundbrenner Pulse bodymetronomi Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  98,00 €

 • Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch! Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  195,00 €

 • Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  295,00 €

Marimba on lyömäsoitin, joka koostuu puusta valmistetuista levyistä, joita kutsutaan viritetyiksi putkiksi tai paloiksi. Nämä palat on järjestetty kooltaan nousevaan järjestykseen ja ripustettu kehykseen. Soittaja käyttää malletteja lyödäkseen palojen säveliä tuottaen erilaisia ääniä. Marimba on peräisin Keski-Amerikasta, erityisesti Guatemalasta, jossa se on ollut osa mayojen ja muiden alkuperäiskansojen musiikkiperinnettä jo vuosisatojen ajan.

Nykyään marimba on suosittu soitin ympäri maailmaa sekä klassisessa että populaarimusiikissa. Adams on yksi tunnetuimmista marimbavalmistajista, joka tunnetaan korkealaatuisista instrumenteistaan. Adamsin valmistamat marimbat ovat suosittuja ammattilaismuusikoiden keskuudessa niiden tarkan äänen, kestävyyden ja soittotuntuman ansiosta. Heidän valikoimaansa kuuluu erilaisia marimbamalleja eri tarpeisiin ja taitotasoille, ja ne ovat saavuttaneet laajan suosion sekä ammattilais- että opetuskäytössä. Tutustu Adamsin marimbavalikoimaan löytääksesi sopivan soittimen tarpeisiisi!