Genelec kaiuttimet

Laaja valikoima huippusuosittuja ja -laadukkaita Genelec-kaiuttimia verkkokaupastamme! KAIKKI 8000-SARJAN KAIUTTIMET SAATAVANA HARMAANA TAI VALKOISENA. KLIKKAA TUOTE AUKI NIIN NÄET KUVAT ERI VÄREISTÄ. Yli 400 euron tilaukset ilman toimituskuluja nopeasti kotiin!
Järjestys:
 • Genelec 8010A aktiivikaiutin, 1 kpl Genelec 8010A aktiivikaiutin, 1 kpl

  Genelec 8010A aktiivikaiutin, 1 kpl

  289,00 €

 • Genelec 8040B aktiivikaiutin, 1 kpl Genelec 8040B aktiivikaiutin, 1 kpl

  Genelec 8040B aktiivikaiutin, 1 kpl

  897,00 €

 • Genelec 8050B aktiivikaiutin, 1 kpl Genelec 8050B aktiivikaiutin, 1 kpl

  Genelec 8050B aktiivikaiutin, 1 kpl

  1398,00 €

 • Cordial 1.5M XLRuros - RCA kaapeli

  Cordial 1.5M XLRuros - RCA kaapeli

  19,00 €

 • Cordial 3M XLRuros - RCA kaapeli

  Cordial 3M XLRuros - RCA kaapeli

  26,00 €

 • Cordial 3M XLRnaaras - RCA kaapeli

  Cordial 3M XLRnaaras - RCA kaapeli

  26,00 €

 • Cordial 1.5M XLRnaaras - RCA kaapeli

  Cordial 1.5M XLRnaaras - RCA kaapeli

  19,00 €

Genelec Kaiuttimet

Historia ja Innovaatio
Genelec on suomalainen kaiutinvalmistaja, joka on tunnettu korkealaatuisista ammattikäyttöön tarkoitetuista monitorikaiuttimistaan. Yrityksen perustivat Ilpo Martikainen ja Topi Partanen vuonna 1978 Iisalmessa, Suomessa. Genelecin tavoitteena on alusta asti ollut tarjota mahdollisimman tarkka ja luonnollinen äänenlaatu, joka täyttää studioiden ja muiden ammattilaisten vaatimukset.

Genelecin Perustaminen ja Ensimmäiset Kaiuttimet
Genelecin ensimmäinen tuote, S30, lanseerattiin vuonna 1978. Tämä kolmitiekaiutin oli suunniteltu erityisesti Yleisradiolle, ja se saavutti nopeasti suosiota sen tarkkuuden ja luotettavuuden ansiosta. Tämä varhaismenestys loi perustan Genelecin maineelle huippuluokan äänentoistolaitteiden valmistajana.

Innovaatio ja Kehitys
Genelec on tunnettu jatkuvasta innovoinnistaan ja teknologian kehittämisestä. Yritys on tuonut markkinoille useita merkittäviä teknologisia edistysaskeleita, kuten aktiiviset kaiuttimet, joissa vahvistin on integroitu kaiuttimeen. Tämä ratkaisu parantaa äänen laatua ja luotettavuutta vähentämällä ulkoisten vahvistimien tarvetta.

Tunnetuimmat Tuotteet
Genelecin mallisto kattaa laajan valikoiman kaiuttimia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien studiomonitorit, kotiteatterikaiuttimet ja AV-järjestelmät. Joitakin yrityksen tunnetuimpia malleja ovat muun muassa:

Genelec 1031A: Tämä 1990-luvun klassikko on ollut suosittu valinta monissa ammattistudioissa.
Genelec 8050B: Moderni kaksitieaktiivikaiutin, joka on saavuttanut laajaa suosiota ammattikäytössä.
Genelec The Ones: Innovatiivinen kolmitiekaiutin, joka tarjoaa erittäin tarkkaa äänentoistoa kompaktissa koossa.


Kestävä Kehitys ja Ekologisuus
Genelec on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Yritys käyttää kierrätettäviä materiaaleja ja energiatehokkaita tuotantoprosesseja, ja sen kaiuttimet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja helposti huollettaviksi.


Genelec jatkaa äänentoistoteknologian eturintamassa pysymistä ja pyrkii tarjoamaan entistäkin parempia ratkaisuja niin ammattikäyttöön kuin kotikäyttöön. Yrityksen tuotekehitys keskittyy yhä tarkempaan äänentoistoon ja innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka vastaavat käyttäjien tarpeisiin.

Genelec on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman johtavista kaiutinvalmistajista innovaatioidensa ja sitoutumisensa ansiosta korkealaatuiseen äänenlaatuun. Yrityksen historia on täynnä menestystä ja jatkuvaa kehitystä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan niin studioihin kuin koteihinkin. Genelecin kaiuttimet tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä, mikä tekee niistä arvostetun valinnan äänentoiston ammattilaisille ja harrastajille ympäri maailmaa.