Huuliharput ja melodikat

Seydel on saksalaisista huuliharppuvalmistajista vanhin tehdas ja toiminut jo vuodesta 1847 asti! Seydelin käyttämät materiaalit ja työnlaatu on omaa luokkaansa. Parhaiten huomaat sen ei pelkästään niiden soinnista vaan myös jos avaat Seydel harpun ja tutkit käytettyjä materiaaleja ja viimeistelyä. Huomaat sen olevan huippuluokkaa. Myös Seydel huuliharppuja soittaessasi sinun eri tarvitse käyttää niin paljon ilmaa kuin kilpailevissa tuotteissa. Seydeleissä on erinomainen dynamiikka. Kun haluat huuliharpuksesi parhaan tarjolla olevan vaihtoehdon niin valitse Seydel!
http://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=lZxqG9iRntM
Järjestys:
Huuliharppu on monipuolinen ja suosittu soitin, joka tunnetaan sen rikkaasta äänestä ja helppokäyttöisyydestä. Se koostuu metallilevyistä, jotka värähtelevät ilmavirran vaikutuksesta, kun soittaja puhalltaa tai imee ilmaa harpun läpi.

Seydel on saksalainen huuliharppujen valmistaja, joka on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista huuliharppumerkeistä. Yritys perustettiin vuonna 1847 Christian Friedrich Ludwig Buschin ja vuonna 1850 Carl Friedrich Seydelin toimesta. Alun perin he valmistivat harmonikkoja ja muita puhallinsoittimia, mutta vuonna 1847 he alkoivat myös valmistaa huuliharppuja.

Seydelin huuliharput olivat innovatiivisia ja laadukkaita, ja pian heidän tuotteensa saivat mainetta ympäri maailmaa. Yritys kehitti uusia tekniikoita ja materiaaleja huuliharppujen valmistukseen, mikä teki niistä kestäviä ja paransi niiden äänenlaatua. Esimerkiksi Seydel oli ensimmäinen valmistaja, joka käytti rosteria huuliharppujen kielissä, mikä paransi niiden kestävyyttä ja esti ruostumisen.

Seydelin huuliharput ovat olleet suosittuja niin harrastelijoiden kuin ammattimuusikoidenkin keskuudessa. Yritys on jatkuvasti kehittänyt tuotteitaan ja pysynyt ajan hermolla säilyttäen samalla perinteensä ja laadukkuutensa. He ovat myös panostaneet ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen, mikä tekee heistä houkuttelevan vaihtoehdon myös ympäristötietoisille kuluttajille. Seydel on siis yksi johtavista huuliharppujen valmistajista, tunnettu laadukkaista instrumenteistaan ja innovatiivisista suunnitteluratkaisuistaan. Heidän huuliharppunsa ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkasta äänestä.

Cascha on toinen merkittävä huuliharppujen valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia huuliharppuja eri tasoisille soittajille. Heidän instrumenttinsa ovat suosittuja niiden korkean laadun ja kohtuullisen hintansa vuoksi.

Huuliharppu on siis mainio soitin niin aloittelijoille kuin kokeneillekin soittajille, ja sekä Seydel että Cascha tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja tälle mielenkiintoiselle instrumentille. Vantaan Musiikin valikoimasta löydät sopivan huuliharpun olet sitten aloittava soittaja, lapsi tai ammattimuusikko!