Hand Pan

Hand-panit eli kupolat. Hand Pan, Kupala, Hang Drum, kaikkia näitä nimiä käytetään tästä rummusta. Hand Pan on noussut suosioon viime vuosina Suomessa ja maailmalla ja sitä käytetäänkin yhä enemmän musiikissa kuin myös meditaatio ja rentoutus tarkoituksissa. 
Järjestys:
 • Handpan d-molli viritys Handpan d-molli viritys

  Handpan d-molli viritys

  1990,00 €

 • Tongue Drum (Steel) 12" C-viritys

  Tongue Drum (Steel) 12" C-viritys

  220,00 €

 • Tongue Drum (Steel) 10" C-viritys

  Tongue Drum (Steel) 10" C-viritys

  180,00 €

 • Hand-pan Hand-pan

  Hand-pan

  2200,00 €

 • Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch! Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  195,00 €

Hang drum, jota usein kutsutaan myös nimellä hang, on kellopeliin tai teräsrummuun perustuva käsirumpu, joka kehitettiin Sveitsissä vuonna 2000. Se on soitin, joka koostuu kahdesta kuperasta teräslevystä, jotka on liitetty yhteen keskeltä. Hang drumia soitetaan käsin, ja sen ainutlaatuinen ääni syntyy, kun soittaja lyö tai sivelysoittaa sen pintoja eri tavoin sormillaan. Hang drumilla on ominainen rauhallinen ja meditatiivinen äänimaailma, ja se on suosittu erityisesti ambient-musiikissa, maailmanmusiikissa ja meditatiivisessa musiikissa.


Handpan on käsintehty, kellopelimäinen soitin, joka on kehittynyt edelleen alkuperäisestä Hang drum -soittimesta. Se koostuu kahdesta kuperaan teräslevystä, jotka on liitetty yhteen keskeltä ja jotka muodostavat soittimen kotelon. Handpania soitetaan käsin, ja sen ääni syntyy, kun soittaja lyö tai sivelysoittaa sen pintoja eri tavoin sormillaan. Handpanilla on pehmeä, kiehtova äänimaailma, joka tekee siitä suositun monissa musiikkityyleissä, kuten ambient-musiikissa, maailmanmusiikissa ja meditatiivisessa musiikissa. Se tarjoaa soittajilleen mahdollisuuden luoda monipuolista ja tunnevoimaista musiikkia.