SG sähkökitarat

SG-kitarat. Täältä löydät SG-malliset kitaramme. Edustamme merkkejä kuten Gibson, Epiphone, Tokai, ESP jne. Säädämme kaikki kitarat ennen toimitusta jolloin voit olla varma että tilaamasi kitara on valmis heti soitettavaksi. Monesta mallista löydät eri värivaihtoehdot klikkaamalla ensin tuotetta. Jos et löydä etsimääsi mallia niin kysy sitä meiltä.
Järjestys:
SG-sähkökitara on legendaarinen kitaransoiton ikoni, joka tunnetaan kevyestä rakenteestaan, ergonomisesta muotoilustaan ja monipuolisesta äänestään. SG tulee sanoista "Solid Guitar" tai "Solid Body", mikä viittaa sen massiiviseen runkoon ilman äänikammioita tai reikiä. Se suunniteltiin ja valmistettiin ensimmäisen kerran 1960-luvulla yhteistyössä Gibsonin kitarayhtiön kanssa.

Gibson SG on sarja SG-sähkökitaroita, jotka valmistetaan Gibsonin toimesta. Ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, ammattitaidosta ja tinkimättömästä soundistaan. Gibson SG -kitarat ovat olleet suosittuja monissa musiikkityyleissä, kuten rock, blues, hard rock ja heavy metal. Näitä kitaramalleja ovat käyttäneet monet maailman tunnetuimmat kitaristit, kuten Angus Young (AC/DC), Tony Iommi (Black Sabbath) ja Derek Trucks.

Gibson SG -kitaroita on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla, kuten erilaisilla mikrofoneilla, viimeistelyillä ja kaulaprofiileilla, mikä mahdollistaa soittajille valita heidän tarpeisiinsa sopivan version. Näitä kitaroita arvostetaan niiden kevyen rakenteen, helpon soitettavuuden ja monipuolisen äänen vuoksi, ja ne ovat edelleen yksi arvostetuimmista sähkökitaramalleista maailmassa.

Epiphone SG: Epiphone on kitaramerkki, joka tunnetaan laadukkaista mutta edullisemmista kitaroistaan. Epiphone valmistaa useita malleja, mukaan lukien SG-mallin, joka on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla ja hintaluokilla. Epiphonen SG on suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät SG-tyylistä kitaraa, mutta haluavat säästää hieman rahaa verrattuna Gibsonin vastaavaan malliin.

Samick Torino SG: Samick on korealainen kitaramerkki, joka tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan ja kohtuuhintaisista kitaroistaan. Torino SG on yksi heidän SG-mallisista kitaroistaan, joka tarjoaa SG:n tunnistettavan muotoilun ja äänen edulliseen hintaan. Samickin kitarat ovat suosittuja niiden hyvän laadun ja houkuttelevan hinnoittelun vuoksi.

Näitä molempia merkkejä arvostetaan niiden tarjoamasta hinta-laatusuhteesta sekä SG-mallin ominaispiirteiden tarkasta säilyttämisestä. Epiphone ja Samick ovat hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat hankkia SG-tyylisen kitaran ilman suurta investointia.