Akkukäyttöiset kaiuttimet

Täältä löydät valikoimamme akkukäyttöiset ja pattereilla toimivat kaiuttimet. Mallit toimivat myös verkkovirralla. Monessa mallissa on myös mm. langaton mikrofoni mukana. Nämä laitteet ovat omiaan käyttötarkoituksiin joissa laitetta käytetään paikoissa joissa sähkövirtaa ei ole saatavana sekä esim. siirrettävässä karaokessa, bileissä, tilaisuuksissa joissa puheääntä tarvitaan vahvistaa jne. Valikoima laajentuu pian!
Järjestys:
Valikoimastamme löytyvät kaiutin ja mikrofoni paketit kuten Ibiza Sound Portit ovat kannettavia kaiutin- ja mikrofoniyhdistelmiä, joka tarjoaa monipuolisen käyttökokemuksen. Nämä laitteet mahdollistaa musiikin kuuntelun langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta älypuhelimesta tai muista äänilaitteista. Lisäksi niissä on sisäänrakennettuna yksi tai kaksi mikrofonia, joka mahdollistaa laulamisen tai puheen pitämisen tapahtumissa, karaoke-iltojen järjestämisessä tai muissa tilaisuuksissa.

Ibiza Sound Port -kaiutin ja mikrofoni tarjoavat äänentoistoa ja mikrofonitoimintoja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi pienissä juhlissa, karaoke-iltojen järjestämisessä tai kokouksissa, joissa tarvitaan kannettavaa äänentoistojärjestelmää.

Myymämme kaiutin ja mikrofoniyhdistelmälaitteet on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja kannettavaksi, joten ne sopivat hyvin matkoille tai tilanteisiin, joissa tarvitaan kannettavaa äänentoistoa ja mikrofonijärjestelmää. Ibiza Sound Port-sarja tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä erilaisten ääni- ja mikrofonitarpeiden täyttämiseksi eri tapahtumissa ja tilanteissa.

Akkukäyttöiset kaiuttimet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoniliitäntä, tarjoavat kätevän ratkaisun erilaisiin tilanteisiin, kuten puistojuhliin, rantabileisiin tai esityksiin ilman pistorasioita.

Valitse kaiutin, jossa on mikrofoniliitäntä, jotta voit helposti liittää ulkoisen mikrofonin laitteeseen ja käyttää sitä puheen tai laulun vahvistamiseen.

Tutki vaihtoehtoja, jotka tarjoavat langattomia mikrofoniliitäntöjä, jotta voit liikkua vapaasti ilman johtojen rajoituksia ja saada enemmän liikkumavaraa esiintymisiin tai tapahtumiin.

Kiinnitä huomiota akun kestoon ja äänenlaatuun varmistaaksesi, että valitsemasi kaiutin täyttää tarpeesi ja tarjoaa selkeän äänen myös ulkona tai meluisassa ympäristössä.

Lisäksi harkitse muita ominaisuuksia, kuten Bluetooth-yhteyttä, sisäänrakennettua mikseriä ja kestävää rakennetta, jotta voit hyödyntää kaiutinta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa.