Akkukäyttöiset kaiuttimet

Täältä löydät valikoimamme akkukäyttöiset ja pattereilla toimivat kaiuttimet. Mallit toimivat myös verkkovirralla. Monessa mallissa on myös mm. langaton mikrofoni mukana. Nämä laitteet ovat omiaan käyttötarkoituksiin joissa laitetta käytetään paikoissa joissa sähkövirtaa ei ole saatavana sekä esim. siirrettävässä karaokessa, bileissä, tilaisuuksissa joissa puheääntä tarvitaan vahvistaa jne. Valikoima laajentuu pian!
Järjestys:
Valikoimastamme löytyvät kaiutin ja mikrofoni paketit kuten Ibiza Sound Portit ovat kannettavia kaiutin- ja mikrofoniyhdistelmiä, joka tarjoaa monipuolisen käyttökokemuksen. Nämä laitteet mahdollistaa musiikin kuuntelun langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta älypuhelimesta tai muista äänilaitteista. Lisäksi niissä on sisäänrakennettuna yksi tai kaksi mikrofonia, joka mahdollistaa laulamisen tai puheen pitämisen tapahtumissa, karaoke-iltojen järjestämisessä tai muissa tilaisuuksissa.

Ibiza Sound Port -kaiutin ja mikrofoni tarjoavat äänentoistoa ja mikrofonitoimintoja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi pienissä juhlissa, karaoke-iltojen järjestämisessä tai kokouksissa, joissa tarvitaan kannettavaa äänentoistojärjestelmää.

Myymämme kaiutin ja mikrofoniyhdistelmälaitteet on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja kannettavaksi, joten ne sopivat hyvin matkoille tai tilanteisiin, joissa tarvitaan kannettavaa äänentoistoa ja mikrofonijärjestelmää. Ibiza Sound Port-sarja tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä erilaisten ääni- ja mikrofonitarpeiden täyttämiseksi eri tapahtumissa ja tilanteissa.