AudioDesignPRO M2 10" kannettava akkukäyttöinen kaiutin+2x langatonta mikkiä USB/BT/SD

Hinta: 359,00 35900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

AudioDesignPRO M2 10" kannettava akkukäyttöinen kaiutin+2x langatonta mikkiä USB/BT/SD


Italialainen AudioDesignPro tuo markkinoille uudet akkukäyttöiset kannettavat kaiuttimet! Tämä mallisto lyö laudalta kilpailijansa, sillä se tarjoaa enemmän volumea ja pidemmän akunkeston kuin kilpailijansa. Audio Design M2 malli toimii akulla jopa 10 tuntia täydella teholla! Jos haluat laulaa tällä karaokea ja kaipaat esim. netistä karaokebiisejä, niin lisää ostoskoriin myös Singa! Toimitamme tässä tapauksessa ilmaiseksi myös kaapelin, jolla saat Singan toimimaan M2 kaiuttimen kanssa joko kännykästä, tietokoneelta, telkkarista tai padilta. TWS mahdollistaa toisen kaiuttimen liittämisen ja stereoäänentoiston.
AudioDesignPro M2:ssa on mukana kaksi langatonta mikrofonia, jotka ovat keskitason laatuiset. Jos vaadit mikrofoneilta enemmän, niin päivitä mikrofonit Pro malleihin ostamalla ne ylemmästä valikosta erikseen. Pro mallit täyttävät jopa ammattikseen laulavien esiintyjien vaatimukset.
Kauittimessa on kaikki nykypäivän ominaisuudet eli Bluetooth, USB/SD sekä mahdollisuus liittää lisämikrofoni tai vaikkapa kitara/kosketinsoitin. AudioDesignPro M2 on markkinoiden uusin kuningas akkukäyttöisissä
kannettavissa kaiuttimissa ja se soveltuu niin karaokeen, puhumiseen, seminaareihin, kuntosaleille, keikalle, karaokebaareihin ja kotikaraokelaitteeksi. Voit myös viedä sen mukanasi vaikka puistoon ja käyttää sitä bluetooth kaiuttimena! Vetopyörät ja kahva tekee sen siirtämisestä paikasta toiseen helppoa. 


Pähkinänkuoressa:
- Verkkovirta ja akkutoiminto sekä DC 12V (auton tupakansytytin, veneet, matkailuautot)
- Kaksi vetopyörää
- Akku jolla 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
- Sävysäädöt
- Kaiku laulamista varten
- Liitännät esim. läppärille tai kännykälle/padille
- USB/SD/Bluetooth
- Kaukosäädin
- Kaksi langatonta käsimikkiä lupavapailla ilmaisilla taajuuksilla (päivitettävissä Pro mikkeihin tai headset malleihin)
- 10" kaiutin
- 9,3 kg
- 300W tehoa!
- Käy myös ulkokäyttöön
- TWS (True Wireless Stereo) mahdollistaa toisen kaiuttimen liitännän langattomasti
- Selkeä, erotteleva ja voimakas basson hienosti toistava sointi
- Mitat 33x30x52 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.