Megafonit

Täältä löydät valikoimaamme Megafoneista. Koko mallisto päivittyy pikkuhiljaa sivuillemme. Megafoni on helppo tapa saada ääni kuuluviin tilanteissa joissa pelkkä puheääni ei riitä.
Järjestys:
 • Ladattava 60W megafoni USB/BT/SD Ladattava 60W megafoni USB/BT/SD

  Ladattava 60W megafoni USB/BT/SD

  99,00 €

 • Ladattava 50W megafoni USB/BT/USD Ladattava 50W megafoni USB/BT/USD

  Ladattava 50W megafoni USB/BT/USD

  89,00 €

 • Ladattava 20W megafoni Ladattava 20W megafoni

  Ladattava 20W megafoni

  25,00 €

Megafoni on laite, jota käytetään äänen voimakkuuden lisäämiseen ja laajentamiseen. Se koostuu yleensä kaiuttimesta ja mikrofonista, jotka on integroitu yhteen kantokahvan avulla. Megafonien historia juontaa juurensa 1800-luvulle, kun saksalainen tiedemies Emil Berliner kehitti ensimmäisen käsikäyttöisen kaiuttimen.

LTC-Audio Megafonit: Tehokasta Äänenkäyttöä

LTC-Audio on yksi johtavista megafonien valmistajista tarjoten laadukkaita ja monipuolisia megafoneja eri käyttötarkoituksiin. Heidän megafoninsa ovat tunnettuja kestävyydestään, selkeästä äänenlaadustaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan.

Erilaisia Megafoneja: Sopiva Valinta Jokaiseen Tarpeeseen

Perusmegafonit: Yksinkertaisia ja edullisia malleja, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi opastukseen tai pieniin tapahtumiin.

Langattomat Megafonit: Näissä malleissa on langaton mikrofoni, mikä antaa käyttäjälle liikkumavapautta ja joustavuutta.

Säänkestävät Megafonit: Suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, ja ne ovat ihanteellisia ulkotapahtumiin tai hätätilanteisiin.

Tehokkaat Megafonit: Korkean äänenpaineen ja pitkän kantaman omaavat megafonit, jotka sopivat suurille tapahtumille tai hätätilanteisiin.

Monitoimimegafonit: Näissä malleissa on useita ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu radio, MP3-soitin tai äänitallennustoiminto.

Valitse LTC-Audio megafoni tarpeidesi mukaan ja varmista, että viestisi kuuluu selvästi ja tehokkaasti missä tahansa tilanteessa.