Explorer sähkökitarat

Explorer sähkökitarat. Löydät meiltä merkit kuten Gibson, Epiphone, ESP, Tokai, Schecter jne. Säädämme kaikki kitarat ennen toimitusta. Löydät monesta mallista eri värivaihtoehdot klikkaamalla tuotetta. Jos et löydä etsimääsi mallia niin kysy sitä meiltä.
Järjestys:
Explorer-sähkökitara on erottuva ja ikoninen kitaransoiton väline, joka tunnetaan futuristisesta muotoilustaan, voimakkaasta äänestään ja rock'n'roll-asenteestaan. Se suunniteltiin ja valmistettiin ensimmäisen kerran 1950-luvun lopulla yhteistyössä Gibsonin kitarayhtiön ja kitaristi/designer Ted McCartyin kanssa.

Gibson Explorer -kitarat ovat olleet suosittuja erityisesti hard rockin ja heavy metalin piireissä, mutta niitä on käytetty monissa eri musiikkityyleissä. Niiden tunnusomaisia piirteitä ovat futuristinen rungon muotoilu, kaksi humbucker-mikrofonia ja voimakas, resonointi ääni. Explorerin rohkea muotoilu ja voimakas soundi tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon kitaristeille, jotka haluavat erottua joukosta ja tehdä vaikutuksen lavalla.

Gibson Explorer -kitaroita on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla, kuten erilaisilla mikrofoneilla, kaulaprofiileilla ja viimeistelyillä, mikä mahdollistaa soittajille valita heidän tarpeisiinsa sopivan version. Näitä kitaroita arvostetaan niiden rohkean ulkonäön, voimakkaan soundin ja tinkimättömän laadun vuoksi, ja ne ovat edelleen yksi arvostetuimmista sähkökitaramalleista maailmassa.