Esteve kitarat

Kaikki ESTEVE-kitarat ovat espanjalaisia, käsintehtyjä, kokopuisia tai kokopuukantisia kitaroita. Niissä yhdistyvät upea sointi ja tinkimätön työnlaatu jo yli 50 vuoden ajalta. Kaikki ESTEVE mallit ovat saatavana halutessasi kustomoituna kuten esim. ohuemmalla kaulalla varustettuna, hiilikuituvahvistetulla kaulalla, erikoispuumateriaaleilla. Esimerkkinä jos omaat pienet kädet ja haluat Estevesi normaalin kaulan leveyden sijasta ohuemmalla 48mm kaulalla tai vielä ohuemman paksuisella kaulalla niin tämä ei juuri nosta kitaran hintaa. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää! Kaikki mallit heti varastosta! 1986 Chamber of commerce export award 1993 Chamber of commerce craftsmanship award 1994 Chamber of commerce export award 1999 Chamber of commerce craftsmanship award Kun tilaat Esteve-kitarasi meiltä, voit olla varma sen toimivuudesta - jokainen kitara tarkistetaan ja säädetään valmiiksi ennen toimitusta. Kaikki yli 400 euron tilaukset ilman toimituskuluja.
Järjestys:
Esteve on espanjalainen kitaramerkki, joka on tunnettu laadukkaista klassisista kitaroistaan. Se on perustettu vuonna 1957 Valenciassa, Espanjassa, ja se on erikoistunut akustisten kitaroiden valmistukseen. Esteve-kitarat ovat suosittuja sekä aloittelijoiden että ammattisoittajien keskuudessa, ja niillä on vankka maine laadusta ja perinteisestä käsityöstä. Tässä on joitakin yleistietoja Esteve-kitaroista:

Laatu ja perinne: Esteve-kitarat valmistetaan käsityönä korkealaatuisista puista, kuten kuusesta ja seetristä. Yhtiö tunnetaan perinteisestä kitaranvalmistusprosessistaan, joka sisältää kokeneiden luthierien taituruutta ja laadukkaiden materiaalien käyttöä.

Esteve tarjoaa useita erilaisia klassisen kitaran malleja, kuten sopraano-, altto-, tenori- ja bassokitarat. Näin se tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille soittajille ja musiikkityyleille. Kitaroiden äänenlaatu vaihtelee mallista riippuen, mutta niille on yhteistä usein lämmin ja pyöreä ääni.

Vaikka Esteve noudattaa perinteisiä kitaranvalmistusmenetelmiä, yhtiö on myös tunnettu innovatiivisista ideoistaan. Ne ovat esimerkiksi kehittäneet patentoituja äänien projektointiin ja äänenlaadun optimointiin liittyviä tekniikoita.

 Esteve-kitaroita valmistetaan pääasiassa käsityönä, ja jokainen kitara on yksilöllinen taiteellinen teos. Luthierit viimeistelevät ja tarkastavat huolellisesti jokaisen kitaran ennen sen markkinoille tuomista.

 Esteve-kitarat tarjoavat hyvää vastinetta rahalleen, ja ne ovat usein kohtuuhintaisia, vaikka niiden laatu ja ääni ovat korkealaatuisia. Siksi ne ovat suosittuja vaihtoehtoja niille, jotka etsivät laadukasta klassista kitaraa kohtuulliseen hintaan.

Vaikka Esteve on espanjalainen merkki, sen kitaroita myydään ympäri maailmaa ja niitä käyttävät monet ammattimuusikot ja harrastajat.

Kaiken kaikkiaan Esteve on ansainnut maineensa laadukkaista ja perinteisesti valmistetuista klassisista kitaroista, ja sen mallistossa on vaihtoehtoja erilaisille soittajille ja musiikkityyleille.

Esteve kitaratehdas on toiminut Espanjassa jo yli 50 vuoden ajan. Kaikki kitarat valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Esteve kitaroissa käytetään materiaaleina parhaita puulaatuja ja ne ovatkin saavuttaneet suuren suosion kitaransoiton opettajien, ammattilaisten sekä harrastajien keskuudessa jo monien vuosien ajalta. Ne ovat saavuttaneet arvostusta kaikkialla maailmassa ja keränneet palkintoja alan keskuudessa. Ne ovat osoittautuneet kestäviksi jopa suomen haastavissa kuivissa olosuhteissa.