Gibson

Gibson on tunnettu ja arvostettu kitaramerkki, joka on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti laadukkaiden kitaroidensa ansiosta. Perustettu vuonna 1902, Gibson on ollut musiikkimaailman merkittävä vaikuttaja yli sata vuotta. Heidän kitaramallistonsa tunnetaan paitsi huippulaadustaan myös perinteikkäästä käsityöstään ja innovatiivisesta suunnittelustaan.

Gibsonin kitarat ovat olleet suosiossa monien tunnettujen artistien keskuudessa, kiitos niiden erinomaisen soittotuntuman, laadukkaan äänen ja hienon ulkonäön. Yhtiö tarjoaa monipuolisen valikoiman malleja, mutta erityisesti Les Paul -kitarat ovat nousseet ikonisiksi niiden vaikuttavan ulkonäön ja monipuolisen äänensävyn ansiosta.

Hanki oma Gibson-kitarasi meiltä turvallisesti ja nauti tämän huippumerkin laadusta ja tyylistä. Selaa laajaa valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva Gibson-kitara, joka täyttää odotuksesi ja innostaa musiikillista luovuuttasi.

 

Gibson Les Paul, SG, Flying V ja Explorer ovat kaikki legendaarisia kitaramalleja, jotka ovat olleet keskeisessä roolissa Gibsonin historiassa.

Les Paul: Les Paul -kitara lanseerattiin vuonna 1952 ja sai nimensä kitaristilegenda Les Paulin mukaan. Se oli ensimmäinen massatuotantona valmistettu rungollinen sähkökitara, joka yhdisti vaahterakannen ja mahonkirungon. Les Paulista tuli nopeasti suosittu artistien keskuudessa sen elegantin muotoilun, monipuolisen äänen ja soittotuntuman ansiosta.

SG (Solid Guitar): SG-malli esiteltiin alun perin Les Paulin seuraajana vuonna 1961. Sen ohut kaksoisleikattu runko ja tuplanäyttävät sarvi muodostavat sen tunnusomaisen ulkonäön. SG on saavuttanut maineen rokki- ja metallimusiikin kitarana, ja se on edelleen suosittu valinta monien tunnettujen muusikoiden keskuudessa.

Flying V ja Explorer: Flying V ja Explorer esiteltiin vuonna 1958 osana Gibsonin modernimpien muotojen kokeilua. Flying V:n ja Explorerin futuristiset muodot erottuvat joukosta. Flying V:llä on kaksikärkinen V-muoto, kun taas Explorerissa on terävä ja kulmikas runko. Aluksi nämä mallit eivät saavuttaneet suurta suosiota, mutta myöhemmin ne nousivat arvostetuiksi erityisesti raskaammassa musiikissa.

Nämä Gibsonin ikoniset mallit ovat olleet keskeisessä asemassa musiikin historiassa ja jatkavat vaikutustaan nykypäivänä. Hae oma Gibson-kitarasi ja osallistu tähän pitkään musiikilliseen perinteeseen.

Järjestys: