Äänentoistovuokraus/Karaokevuokra

Meiltä saat sopivan äänentoiston juhliin, häihin, keikalle, karaokeen, bileisiin yms. edullisesti ja joustavasti. Löydät sivuiltamme paketteja jotka ovat heti saatavana Vantaan myymälästämme kun olet äänentoistoa vailla. Meillä on 40-vuoden kokemus äänentoiston parissa joten saat meiltä myös ammattitaitoisen palvelun ja opastuksen! Ota rohkeasti yhteyttä!
Järjestys:
 • Magic Sing langaton karaokevuokraus Magic Sing langaton karaokevuokraus

  Magic Sing langaton karaokevuokraus

  120,00 €

 • Ibiza Sound PORT-12 Kannettava akkukäyttöinen 700W kaiutin+ 2x langatonta mikkiä vuokra Ibiza Sound PORT-12 Kannettava akkukäyttöinen 700W kaiutin+ 2x langatonta mikkiä vuokra

  Ibiza Sound PORT-12 Kannettava akkukäyttöinen 700W kaiutin+ 2x langatonta mikkiä vuokra

  79,00 €

 • Savukone vuokra Party 400W Savukone vuokra Party 400W

  Savukone vuokra Party 400W

  29,00 €

Etsitkö laadukasta äänentoistovuokrauspalvelua tapahtumaasi tai tilaisuuteesi? Tarjoamme kattavan valikoiman vuokrattavia laitteita, kuten kaiuttimia, mikrofoneja, miksereitä ja käteviä akkukäyttöisiä järjestelmiä joissa on langattomat mikrofonit mukana. Näitä järjestelmiä on helppo siirtää paikasta toiseen kahtokahvalla tai pyörien avulla kuten vetäisit matkalaukkua perässäsi. Nämä kaiutin ja mikrofoniyhdistelmät ovat mm. Ibiza Sound ja AudioDesignPRO merkkisiä. Nämä ovat todella helppoja käyttää ja näillä onnistuu äänentoisto erilaisissa tiloissa ja ulkona. Näillä vuokrattavilla äänentoistopaketeille voit myös esimerkiksi laulaa karaokea.

Valikoimaamme kuuluvat erikokoiset kaiuttimet, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin ja tiloihin. Lisäksi tarjoamme monipuolisia miksereitä, jotka mahdollistavat äänenmuokkauksen halutulla tavalla.

Mikrofonivalikoimamme sisältää erilaisia vaihtoehtoja, kuten langattomat mikrofonit, jotka tarjoavat vapauden liikkua ilman johtoja. Lisäksi meiltä löytyy helppokäyttöisiä akkukäyttöisiä kaiutin- ja mikrofoniyhdistelmiä, joissa on yksi tai kaksi langatonta mikrofonia sekä kaiutin bluetooth-ominaisuudella.

Olitpa järjestämässä yritystilaisuutta, juhlaa tai konserttia, meiltä löydät sopivat äänentoistolaitteet tarpeisiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia vuokralaitteita sekä ammattitaitoista tukea, jotta tapahtumastasi tulisi menestys.

Ota yhteyttä meihin ja autamme löytämään parhaat äänentoistovaihtoehdot ja karaokelaitteet tilaisuuteesi!

Haluatko tehdä tapahtumastasi tai juhlistasi ikimuistoisen? Tarjoamme kattavia karaokevuokrauspaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan unohtumattoman karaokekokemuksen luomiseksi.

Palveluihimme kuuluvat laadukkaat mikrofonit, kaiuttimet, ja tarvittaessa myös mikserit, jotka takaavat äänen laadun ja tasapainon. Lisäksi tarjoamme Magic Sing -paketteja, joissa on valmiiksi sisäänrakennettuja lauluja eri tyylilajeista, jotta kaikki voivat löytää suosikkinsa ja nauttia laulamisesta.

Karaokekokemuksemme on suunniteltu helpottamaan tapahtumasi järjestämistä. Magic Sing -paketit tarjoavat kätevän tavan saada lauluja suoraan käyttöön ilman erillisiä latauksia tai hankintoja.

Olitpa järjestämässä yksityistä juhlaa, yritystapahtumaa tai karaokeiltaa ystävien kanssa, meiltä löydät täydellisen karaokepalvelun tarpeisiisi. Tarjoamme luotettavat ja laadukkaat vuokralaitteet sekä asiantuntevaa tukea, jotta karaokekokemuksesi olisi unohtumaton.