German Maestro

German Maestro, Saksan Obrigheimista kotoisin oleva audioyhtiö, perustettiin vuonna 1962. Alun perin "MB", joka merkitsi sanaa "Mikrofonbau" (mikrofonien rakennus), yritys valmisti pääasiassa mikrofoneja, Hi-Fikuulokkeita, studiokuulokkeita, miksauskuulokkeita, headsetteja ja muita komponentteja. Itse asiassa saksalainen MB toimi alun perin tunnettujen tuotemerkkien, kuten Telefunkenin, Grundigin ja ITT:n, valmistajana, kun se aloitti kuulokkeiden valmistuksen.  Saksalainen German Maestro on koko maineikkaan historiansa ajan ollut tunnettu huippuluokan audiotuotteista, joissa on erinomainen äänenlaatu, käytettävyys ja suorituskyky, jota ammattilaiset arvostavat erityisesti.  German Maestro on valmistanut kuulokkeita, autohifiä, kotihifiä, venekaiuttimia, kuulokkeita ja muita audiotuotteita vuosien aikana ja  German Maestro tunnetaan erittäin korkeasta laadusta. Kaikki heidän tuotteet valmistetaan käsin Obrigheimin tehtaalla Saksassa, mikä erottaa sen muista valmistajista. German Maestro GMP8.35-kuulokemalli esimerkkinä on osoitus heidän sitoutumisestaan ​​kestävyyteen, sillä se kestää merkittäviä iskuja kuten päälle astumista ja muuta "retuuttamista" ja toimii silti moitteettomasti. German Maestro kuulokkkeet eivät ole markkinoiden edullisin vaihtoeht sillä German Maestro asettaa määrän etusijalle laadun ja keskittyy premium-kuulokkeiden toimittamiseen voittojen maksimoimisen sijaan.  Suunnittelusta ja kokoonpanosta pakkaukseen ja myyntiin koko tuotantosykli tapahtuu heidän tehtaalla Saksassa.  German Maestro tarjoaa valikoiman korkealaatuisia kuulokkeita, mukaan lukien Hi-Fikuulokkeet, Studiokuulokkeet ja Monitorikuulokkeet sekä handsfree-vaihtoehdon, joka yhdistetään helposti puhelimeesi. German Maestron valitseminen kuulokkeiksesi varmistaa, että saat rahallesi maksimaalisen vastineen. Tutustu ja osta omasi Vantaan Musiikista jo tänään!

- 1966 tulivat tehtaalta ulos ensimmäiset kuulokkeet nimellä MB. 
- 1967 alkoi  kondensaattori mikrofonien rakennus
- 1974 German Maestron kondensaattorimikrofoneista tuli uusi alan standardi. 
- 1974 vuonna myös tapahtui epäonnistuminen puhelinvastaajan rakennuksessa GRUNDIGILLE ja MB meni vararikkoon. Työntekijöitä oli 600-700 jotka menettivät työnsä.
- 1975 Tanskalainen Audio yritys Peerless osti yhtiön omaisuuden ja ja MB tuotemerkin. Samana vuonna perustettiin
uusi yhtiö "Peerless Mikrofonbau". Yhtiöllä oli 30 työntekijää ja se kasvoi noin 100 työntekijän yritykseksi lähivuosina.
- 1978 Uusi tehdas Obrigheimissa avataan. Samana vuonna jo ennen virallista avaamista tehdas jäi tulvan alle kun läheinen joki "Neckar" tulvi.
- 1983 Peerless suunnitteli jättävänsä Euroopan ja Peerless MB myytiin Mr. Alfred Götzille ja nimeksi tuli MB-Electronic GmBH. Tuotteiden nimi vaihtui MB:stä "Quart" nimeksi. Tosin Japanilaiset jälleenmyyjät kritisoivat nimeä joten nimeksi vaihdettiin lopulta "MB Quart". Tulevina vuosina rakennettiin paljon loistavia Hi-Fi kaiuttimia ja uusia kuulokkeita.
- 1989 Yhtiön nimeksi vaihdettiin taas ja uusi nimi oli "MB Quart Akustik & Elektronit GmbH".
- 1992 Omistaja Alfred Götz jättää yrityksen ja uudeksi omistajaksi tuli Dr. Busch
- 2001 Amerikkailainen yritys Rockford Fosgate ostaa "MB-Quart" yrityksen. High-End Hi-Fi kaiutinmallisto nimellä "Vera" kehitettiin jättimäisin taloudellisin satsauksin.
- 2004 Rockford Fosgate päätti lopettaa MB-Quart:in toiminnan ja laittoi MB-Quartin vararikkoon
- 2005 Maxxsonics USA ostaa MB-Quartin omaisuuden ja vaihtaa nimeksi Maxxsonics GmbH
- 2007 Maxxsonics USA päättää siirtää valmistuksen Aasiaan. 
- 2008 Ryhmä entisiä MB-Quart työntekijöitä ja yksi Saksalainen sijoittaja ostaa MB-Quartin omaisuuden Saksassa ja perustavat yhtiön "Maestro Badenia Akustik & Elektronik GmbH". Vain Brändi nimike puuttuu.
- 2008 - tänä päivänä (2023) Maestro Badenia valmistaa kuulokkeita ja headsettejä nimellä German Maestro
Järjestys:
 • German Maestro GMP 8.35 superkestävät kuulokkeet German Maestro GMP 8.35 superkestävät kuulokkeet

  German Maestro GMP 8.35 superkestävät kuulokkeet

  218,00 €

 • German Maestro GMP450PRO studiokuulokkeet German Maestro GMP450PRO studiokuulokkeet

  German Maestro GMP450PRO studiokuulokkeet

  258,00 €

 • German Maestro GMP400 kuulokkeet German Maestro GMP400 kuulokkeet

  German Maestro GMP400 kuulokkeet

  233,00 €

 • German Maestro GMP435S kuulokkeet German Maestro GMP435S kuulokkeet

  German Maestro GMP435S kuulokkeet

  233,00 €

 • German Maestro GMP250 kuulokkeet German Maestro GMP250 kuulokkeet

  German Maestro GMP250 kuulokkeet

  159,00 €

 • German Maestro GMP240 kuulokkeet German Maestro GMP240 kuulokkeet

  German Maestro GMP240 kuulokkeet

  156,00 €

 • German Maestro GMP160 kuulokkeet German Maestro GMP160 kuulokkeet

  German Maestro GMP160 kuulokkeet

  87,00 €