Kitaratelineet

Kitaratelineet. Lattiamallinen kitarateline sekä seinäteline ovat edullinen ja helppo tapa säilyttää kitaraa.
Järjestys:
Kitaran lattiatelineet. Nämä ovat itsenäisiä telineitä, jotka seisovat lattialla ja tukevat kitaraa pystyasennossa. Ne voivat olla yksittäisiä telineitä yhdelle kitaralle tai monitelineitä useammalle kitaralle kuten esim. KANGA03, KANGA05 ja KANGA07.

Kitaran seinätelineet. Kitaran seinäteline kiinnitetään seinään ja se pitää kitaraa vaakasuorassa asennossa. Ne säästävät tilaa ja tarjoavat hyvän näköisen tavan säilyttää ja esitellä kitaraa seinällä.

Kitaran monitelineet: Suunniteltu useamman kuin yhden kitaran säilytykseen. Näissä telineissä on tilaa useammalle kitaralle yhdessä telineessä. Useimmiten tällaisessa tilanteessa kitarat ovat sivuttain.

Kitaran taitettavat telineet: Voidaan taittaa tai purkaa helposti kuljetusta tai varastointia varten. 

Jalustatelineet: Näitä käytetään lavalla tai esiintymispaikoilla, ja ne ovat usein säädettäviä ja kestäviä, jotta ne sopivat esiintymistarkoituksiin.

Kitaratelineitä löytyy eri materiaaleista, kuten puusta, metallista tai muovista, ja ne voivat vaihdella yksinkertaisista malleista monimutkaisempiin ja ominaisuuksiltaan monipuolisempiin. Valinta riippuu pitkälti siitä, minkätyyppistä kitaraa säilytetään, kuinka montaa kitaraa ja millaisessa ympäristössä niitä säilytetään tai esitellään.