V-mallin sähkökitarat

Löydät valikoimastamme merkit kuten Gibson, Epiphone, Schecter, ESP, Tokai jne. Säädämme kaikki kitarat ennen toimitusta. Joistain malleista löydät saatavilla olevat värivaihtoehdot klikkaamalla tuotetta. Säädämme kaikki kitarat kuntoon ennen toimitusta jolloin voit olla varma että sen käteen saadessasi on soitettavuus kunnossa! Jos et löydä etsimääsi mallia kysy sitä meiltä. Kaikki yli 400 € ylittävät tilaukset ilmaisin postituskuluin.
Järjestys:
V-mallinen sähkökitara on innovatiivinen ja erottuva kitaransoiton väline, joka tunnetaan "V"-muotoisesta rungostaan ja rohkeasta ulkonäöstään. Tämä kitaratyyppi sai alkunsa 1950-luvun lopulla yhteistyössä Gibsonin kitarayhtiön ja kitaristi/designer Ted McCartyin kanssa. Gibsonin Flying V oli yksi ensimmäisistä V-mallisista kitaroista ja se tuli pian tunnetuksi kitaristeille ympäri maailmaa.

V-malliset sähkökitarat ovat saavuttaneet suosiota erityisesti rock- ja heavy metal -musiikin piireissä, mutta niitä on käytetty myös monissa muissa musiikkityyleissä. Niiden tunnusomaisia piirteitä ovat "V"-muotoinen runko, kaksi humbucker-mikrofonia ja voimakas, resonointi ääni. V-mallisen kitaran rohkea muotoilu ja voimakas soundi tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon kitaristeille, jotka haluavat erottua joukosta ja tehdä vaikutuksen lavalla.

V-malliset sähkökitarat ovat saatavana erilaisilla ominaisuuksilla ja viimeistelyillä, mikä mahdollistaa soittajille valita heidän tarpeisiinsa sopivan version. Näitä kitaroita arvostetaan niiden rohkean ulkonäön, voimakkaan soundin ja tinkimättömän laadun vuoksi, ja ne ovat edelleen yksi arvostetuimmista ja kysytyimmistä sähkökitaramalleista maailmassa.