Sähkörummut

Sähkörummut eli digirummut ovat oivallinen tapa soittaa rumpuja ilman että naapurisi häiriintyvät. Ulostuloliitäntöjen ansiosta voit kytkeä sähkörumpusi vaikka PA-laitteisiin tai muihin äänentoistojärjestelmiin. Meiltä löydät parhaat merkit. Valikoimastamme löytyvät NUX ja Roland sähkörummut sekä muut merkit kuten Alesis, Aroma jne.

RUMPUSETEILLE ILMAINEN TOIMITUS!

NUX

NUX  tarjoaa laadukkaat, autenttiset ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellut rumpusetit niin aloittelijalle kuin pidempään soittaneelle. NUXin sähkörummuissa käytetään maailmanlaajuisesti tunnetun kalvovalmistaja Remon ykkösluokkaisia mesh-kalvoja. Kokeile NUXia ja ylläty positiivisesti!

Roland

Meiltä löydät kattavan valikoiman Rolandin sähkörumpuja. Yli vuosikymmenen ajan Rolandin vallankumoukselliset V-Drums -sähkörumpumallit ovat olleet johtavassa asemassa niiden loistavan soitettavuuden ja ilmeikkään äänenlaadun ansiosta. Tsekkaa myös Sähkörummut-tuoteryhmä, josta löydät esim. Alesiksen sähkörummut. Valikoimamme pitää sisällään kaikki Rolandin sähkörumpujen mallit.Roland sähkörummut on varustettu SuperNATURAL-äänillä joilla ne saavuttavat jälleen uuden huipun rummutuksen saralla. SuperNATURAL-äänet ja erittäin kehittynyt lyönnintunnistus tuottavat uudenlaisen ilmeikkään äänenlaadun ja soitettavuuden. Rummut reagoivat soittajan tekniikkaan ja toistavat kaikki pienetkin vivahteet ja dynamiikan vaihtelut. Useiden rumpusettien laajennukseksi on lisätty USB-portti, jonka kautta on mahdollista toistaa kappaleita. Keikalle tai studioon – Rolandin sähkörummuilla saavutat täydellisen ja luonnollisen soittokokemuksen.

Järjestys:
Sähkörummut ovat digitaaliset rummut jotka erottuvat akustisista rummuista monin tavoin. 

Sähkörummut operoivat elektronisesti ja ne koostuvat usein erilaisista rumpumoduuleista tai elektronisista rumpuyksiköistä. Soittaja saa aikaan iskut näihin rumpuihin, ja nämä signaalit siirtyvät äänimoduuliin, joka toistaa äänen esimerkiksi kuulokkeiden, vahvistimen tai tietokoneen välityksellä.

Monipuoliset sähkörummut. Sähkörummut tarjoavat laajan valikoiman äänimahdollisuuksia, ja niiden avulla voi luoda erilaisia rumpusoundeja ja lisätä erilaisia efektejä ja taustamusiikkia. Tämä laaja soundivalikoima mahdollistaa musiikin tekemisen eri genreissä.

Harjoittele rauhassa. Sähkörummut ovat erityisen käteviä hiljaisissa harjoitteluolosuhteissa. Soittaja voi käyttää kuulokkeita, mikä on hyödyllistä esimerkiksi myöhäisinä iltoina tai asuessa kerrostaloasunnossa.

Joustavuus ja säätömahdollisuudet. Sähkörummut ovat usein säädettäviä erilaisiin soittoasentoihin ja -korkeuksiin, mikä tekee niistä mukavampia soittaa kuin perinteiset rumpusarjat. Ne ovat myös kompakteja ja helposti kuljetettavia.

Miellyttävää opiskelua. Sähkörummut ovat erinomaisia opiskelun apuvälineitä ja sisältävät usein monia opetusohjelmia ja rytmiikka-avustimia. Tämä mahdollistaa soittotaitojen kehittämisen ja eri rumpustiilien harjoittelun.

Erikseen hankittavat lisätarvikkeet-  Sähkörummuilla tulee yleensä erilaisia lisävarusteita, kuten pedaaleja, rumputuoleja ja vahvistimia, jotka tekevät koko setin hankkimisesta yksinkertaista.

USB-liitäntä. Suurin osa sähkörummuista on varustettu USB-liitännöillä, mikä mahdollistaa niiden liittämisen tietokoneeseen musiikin tuottamiseksi ja nauhoittamiseksi.

Sähkörummut ovat suosittuja sekä ammattimuusikoiden että harrastajien keskuudessa, ja niitä käytetään laajasti erilaisissa musiikkituotannoissa ja harjoittelutilanteissa. Ne antavat lisää tilaa luovuudelle ja ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille akustisille rumpusarjoille sillä ne vievät vähemmän tilaa kuin akustiset rummut ja eivät häiritse melulla muita ihmisiä.