Sähkörummut

Sähkörummut eli digirummut ovat oivallinen tapa soittaa rumpuja ilman että naapurisi häiriintyvät. Ulostuloliitäntöjen ansiosta voit kytkeä sähkörumpusi vaikka PA-laitteisiin tai muihin äänentoistojärjestelmiin. Meiltä löydät parhaat merkit. Valikoimastamme löytyvät NUX ja Roland sähkörummut sekä muut merkit kuten Alesis, Aroma jne.

RUMPUSETEILLE ILMAINEN TOIMITUS!

NUX

NUX  tarjoaa laadukkaat, autenttiset ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellut rumpusetit niin aloittelijalle kuin pidempään soittaneelle. NUXin sähkörummuissa käytetään maailmanlaajuisesti tunnetun kalvovalmistaja Remon ykkösluokkaisia mesh-kalvoja. Kokeile NUXia ja ylläty positiivisesti!

Roland

Meiltä löydät kattavan valikoiman Rolandin sähkörumpuja. Yli vuosikymmenen ajan Rolandin vallankumoukselliset V-Drums -sähkörumpumallit ovat olleet johtavassa asemassa niiden loistavan soitettavuuden ja ilmeikkään äänenlaadun ansiosta. Tsekkaa myös Sähkörummut-tuoteryhmä, josta löydät esim. Alesiksen sähkörummut. Valikoimamme pitää sisällään kaikki Rolandin sähkörumpujen mallit.Roland sähkörummut on varustettu SuperNATURAL-äänillä joilla ne saavuttavat jälleen uuden huipun rummutuksen saralla. SuperNATURAL-äänet ja erittäin kehittynyt lyönnintunnistus tuottavat uudenlaisen ilmeikkään äänenlaadun ja soitettavuuden. Rummut reagoivat soittajan tekniikkaan ja toistavat kaikki pienetkin vivahteet ja dynamiikan vaihtelut. Useiden rumpusettien laajennukseksi on lisätty USB-portti, jonka kautta on mahdollista toistaa kappaleita. Keikalle tai studioon – Rolandin sähkörummuilla saavutat täydellisen ja luonnollisen soittokokemuksen.

Järjestys: