Djembe-rummut

Löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita djembe-rumpuja erilaisiin jamitussessioihin kotiin kuin keikallekin. Runkovaihtoehtoina löytyy niin kestävää lasikuitua kuin klassista mahonkiakin. Djembe on myös mainio lahjaidea, sillä pieni ja pippurinen mini-djembe soveltuu vaikka koristeeksi, eikä hintakaan ole paha.

Viritettävät djembet

Mekaanisesti viritettävät djembet käyttävät moderneja metalliviritysruuveja joilla viritys hoituu nopeasti viritysavaimen avulla (toimitetaan yleensä rummun mukana).

Käsintehtyä WRP-laatua!

Edustamamme World Rhythm Percussionnin djembet valmistetaan Indonesiassa käsityönä alusta loppuun. Runkomateriaaleina käytetään puuta sekä lasikuitua riippuen mallista. Kalvoina käytetään vuohennahkaa. Myös synteettisillä kalvoilla varustettuja djembejä on saatavana. Kaikki mallit heti varastosta, nopea toimitus!
Järjestys:
Djembe on perinteinen länsiafrikkalainen rumpu, joka on erityisesti tunnettu sen voimakkaasta äänestä ja laajasta äänivalikoimasta. Djemben runko on yleensä valmistettu yhdestä puupalikasta, ja sen kalvo on pingotettu vuohennahasta. Tämä rumpu on suosittu niin perinteisessä afrikkalaisessa musiikissa kuin modernissa musiikissa ympäri maailmaa.

Djemben Historia
Djembe on peräisin Malin alueelta ja sen uskotaan olevan noin 800 vuotta vanha. Djembe on ollut olennainen osa Malin Mandingojen kulttuuria, ja sitä on käytetty muun muassa seremonioissa, juhlissa ja rituaaleissa. Djemben nimi tulee malinkén kielestä ja tarkoittaa "kokoon tulla rauhassa". Perinteisesti djemben soitto oli tarkoitettu yhteisöllisyyden ja sosiaalisen vuorovaikutuksen välineeksi.

Toca Djembet
Toca Djembet ovat tunnettuja niiden laadukkaasta valmistuksesta ja monipuolisesta äänenlaadusta. Toca on yksi johtavista perkussiosoittimien valmistajista, ja heidän djembensä ovat suosittuja niin aloittelijoiden kuin ammattilaisten keskuudessa. Toca Djembet valmistetaan usein joko puusta tai kuitulasista, ja niissä on säädettävä kalvo, joka mahdollistaa soittimen virittämisen haluttuun säveleen. Toca Djembet tarjoavat erinomaisen yhdistelmän perinteistä käsityötä ja modernia teknologiaa.

Erilaiset Djembetyypit
Djembejä on saatavana monissa eri tyyleissä ja kokoisina, ja ne voidaan luokitella muun muassa seuraavasti:

Perinteiset Djembet: Valmistettu yhdestä puupalikasta, usein käsinveistettyjä ja koristeltuja. Kalvo on yleensä vuohennahkaa, joka tarjoaa autenttisen ja rikkaan äänen.

Modernit Djembet: Valmistettu usein kevyemmistä materiaaleista, kuten kuitulasista tai synteettisistä materiaaleista. Nämä djembet ovat kestävämpiä ja vähemmän herkkiä ilmastonvaihteluille.

Matkadjembet: Pienikokoisia ja kevyitä djembejä, jotka on suunniteltu helppoa kuljettamista varten. Ne ovat usein kompakteja, mutta tarjoavat silti hyvän soundin.

Erikoisdjembet: Näissä djembeissä on erityisominaisuuksia, kuten sisäänrakennettuja mikrofoneja, sähköisiä vahvistimia tai erityisiä koristeluita. Ne on suunniteltu erityistarpeisiin tai -mieltymyksiin.

Djembe on monipuolinen ja rikas instrumentti, jolla on syvät juuret länsiafrikkalaisessa kulttuurissa. Se on kehittynyt vuosisatojen aikana ja löytänyt tiensä eri musiikkityyleihin ympäri maailmaa. Toca Djembet ovat erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää rumpua. Olipa kyseessä perinteinen, moderni, matkakäyttöön tarkoitettu tai erikoisdjembe, jokaisella on oma ainutlaatuinen äänensä ja käyttötarkoituksensa.