NUX

NUX
Järjestys:

Nux on musiikkialan yritys, joka valmistaa erilaisia ​​kitarapedaaleja ja muita äänentoistolaitteita. Kitarapedaalit ovat laitteita, jotka muokkaavat kitaran signaalia tarjoamalla soittimelle erilaisia ​​äänitehosteita ja mahdollisuuden muokata ääntä. Nux tarjoaa useita erilaisia ​​kitarapedaaleja, joista osa voi sisältää:

Delay pedaalit: Viivepedaali lisää viivettä kitarasignaaliin ja luo kaikuefektin. Tämä lisää äänenvoimakkuutta ja syvyyttä kitaran ääneen.

Kaikupedaalit: Reverb-pedaali lisää kaikuefektin, joka jäljittelee eri tilojen akustiikkaa. Se voi tuoda tilaa ja ilmaa kitaran soundiin.

Overdrive ja säröpedaalit: Nämä kitarapedaalit muokkaavat kitaran signaalia aiheuttaen sen voimakkaan ylivoimistumisen ja vahvistaen signaalin voimakkuutta.

Modulaatiopedaali: Modulaatiopedaalit sisältävät tehosteita, kuten chorus, flanger ja phaser, jotka muuttavat kitaran ääntä 

Wah-pedaali: Wah-pedaali antaa kitaristille mahdollisuuden muuttaa ääntä dynaamisesti, kun poljinta painetaan alas ja ylös.

Looper-pedaali: Looper-pedaalien avulla kitaristit voivat tallentaa ja toistaa kitarasooloja ja sointuja luodakseen monitasoista musiikkia soolosoittimena.

Multi-efektipolkimet: Nux valmistaa myös monipuolisia multiefektipolkimia, jotka sisältävät useita erilaisia ​​tehosteita yhdessä laitteessa. Tämä on kätevä vaihtoehto, jos haluat monipuolisuutta ja säästää tilaa pedaalilaudastasi