Bassokaapit

Bassokaapit

GR-Bass bassokaapit valmistetaan 100% alusta loppuun italiassa GR-Bassin tehtaalla monopolissa. Elementteinä käytetään GR-Bassille Jensenin tai Sican Italiassa valmistamia erikseen kustomoituja elementtejä. GR-Bass bassokaapeissa yhdistyy matala, voimakas ja erotteleva soundi kuitenkin kevyellä painolla jolloin et riko selkääsi kun valitset GR-Bassin.

GR Bass panostaa tinkimättömästi laatuun ja huolelliseen valmistukseen. He valitsevat vain parhaat materiaalit ja rakentavat jokaisen kaapin tarkoin, jotta ne kestävät aikaa ja tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. GR Bassin kaapeista löytyy maailman kevyimpiä ja tehokkaimpia malleja. Ne hyödyntävät innovatiivisia materiaaleja, kuten puuta ja hiilikuitua, joten ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa, samalla tarjoten erinomaisen soittokokemuksen. GR Bassin bassokaapeissa on runsaasti liitäntämahdollisuuksia ja säätöjä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden muokata bassoääntäsi ja sopeutua erilaisiin musiikkitilanteisiin. Kaikkein erityisintä GR Bassin kaapeissa on niiden selkeä ja tasapainoinen ääni. Ne tuottavat vahvan basson, joka erottuu täydellisesti bändin soitosta. Lisäksi GR Bassin kaapit ovat tunnettuja tyylikkäästä ja modernista ulkonäöstään,

Kun haluat ammattilaatua niin valitse GR-Bass!
Järjestys:
 • GRBass 112-8 bassokaappi GRBass 112-8 bassokaappi

  GRBass 112-8 bassokaappi

  629,00 €

 • GRBass GR208-4 bassokaappi GRBass GR208-4 bassokaappi

  GRBass GR208-4 bassokaappi

  713,00 €

 • GRBass GR212SLIM bassokaappi GRBass GR212SLIM bassokaappi

  GRBass GR212SLIM bassokaappi

  908,00 €

 • Toob 12B basson putkikaiutin

  Toob 12B basson putkikaiutin

  499,00 €

 • GR-Bass AT212 Slim Aerotech bassokaappi GR-Bass AT212 Slim Aerotech bassokaappi

  GR-Bass AT212 Slim Aerotech bassokaappi

  1399,00 €

GR-Bass Aerotechin hiilikuitu on tunnettu erittäin kestävänä materiaalina, joka pystyy kestämään iskuja ja värähtelyjä erinomaisesti. Tämä ominaisuus auttaa merkittävästi vähentämään säröjä ja resonanssia. Äänellisesti hiilikuitu tarjoaa erinomaisen tasapainon äänen toistossa. Kun hiilikuitua käytetään bassokaapin materiaalina, se tuottaa selkeän ja kirkkaan äänen, joka erottuu erityisen hyvin. Hiilikuidun hyödyntäminen bassokaapin materiaalina vähentää ei-toivottuja kaikuja ja värähtelyjä, mikä puolestaan auttaa erottamaan äänen kirkkaasti. Hiilikuitu on myös erinomainen valinta, koska se ei reagoi ympäristön kosteuden vaihteluihin, toisin kuin puu, joka saattaa laajentua tai kutistua kosteuden vaikutuksesta. Hiilikuitu säilyttää aina vakautensa. GR-Bass Aerotechin bassokaapit ja combot ovat erityisen tehokkaita sähköbassojen kanssa, mutta ne toimivat myös hyvin kontrabasson kanssa. Toisaalta GR-Bass puurunkoiset kaapit ovat vielä parempi valinta kontrabasson kohdalla. Tämä valinta riippuu myös omasta mieltymyksestäsi ja soittotyylistäsi.

Bassokaappi on tärkeä osa bassokitaristin tai basistin äänentoistolaitteistoa. Se on kaiutinkaappi, joka on suunniteltu erityisesti matalien bassotaajuuksien toistamiseen. Bassokaapin tarkoitus on vahvistaa ja projisoida bassokitaran tai basson matalia taajuuksia, jotta ne kuuluvat selkeästi ja voimakkaasti esityksessä.

Eri kokoisia bassokaappeja: Bassokaapit voivat vaihdella koon suhteen. Yleisimpiä kokoja ovat 1x12", 2x10", 4x10", ja 1x15". Suuremmat kaiutinelementit tuottavat yleensä enemmän matalia taajuuksia, mutta pienemmät koot voivat tarjota paremman liikutettavuuden ja kevyemmän painon.

Eri määrä elementtejä: Kaapeissa voi olla yksi tai useampi kaiutinelementti. Yhden elementin kaapit ovat yleensä kompakteja ja kevyitä, kun taas monen elementin kaapit voivat tuottaa enemmän ääntä ja matalia taajuuksia.

Teho: Bassokaappeja on eri tehoisia. Tärkeää on varmistaa, että bassokaapin tehonkesto vastaa bassovahvistimen tuottamaa tehoa. Vahvistimen tulee kuitenkin antaa mielummin enemmän tehoa kuin bassokaappi eikä vähemmän.

Kotelotyypit: Bassokaapit voivat olla suljettuja (sealed) tai refleksikoteloita (ported). Suljetut kaapit tuottavat tiukempaa ja tarkempaa bassotoistoa, kun taas refleksikotelot antavat enemmän alataajuuksia ja voivat olla tehokkaampia. Ne myös usein toistavat matalemmalle.

Materiaalit: Kotelon materiaali voi vaihdella, ja yleisimmin käytetään puuta. Lisäksi on olemassa GR-Bassin ainoana maailmassa valmistamia hiilikuitukaappeja.

Impedanssi: Bassokaapeissa on erilaisia impedansseja, kuten 4 ohmia tai 8 ohmia, ja ne on sovitettava bassovahvistimeen.

Bassokaapin valinta riippuu basistin tarpeista, soittoympäristöstä ja äänityylistä. Pienemmät kaapit ovat helpommin liikuteltavia, kun taas suuremmat kaapit voivat tuottaa enemmän voimaa ja matalia taajuuksia. On tärkeää valita bassokaappi, joka sopii omaan musiikilliseen tarkoitukseesi ja tarpeisiisi.