Huoltopalvelut

Asiantunteva soitinhuoltopalvelumme huoltaa ja korjaa kaikki soittimet, kuten kitarat, bassot, rummut, pianot, harmonikat, viulut, sellot, puhallinsoittimet sekä vahvistimet jne. Myös mm. aktiivikaiuttimen korjaus ja miksereiden, vahvistimien, kaiuttimien sekä muiden äänentoistolaitteiden huolto onnistuu merkistä riippumatta. Katso tarkemmin tietoja selaamalla sivua alaspäin.

 

 

Hinnoittelu

Veloitamme huollot tuntityönä. Mahdollisesti tarvittavat varaosat veloitetaan erikseen.
Kitaroiden, vahvistimien ja muiden instrumenttien huolto: 60 €/h (alv. 0 %) + osat. Voimme antaa myös joistain laitteista arvion ennen huoltoa. Kabinettimallisten sähköpianojen arvion hinta 70 €. Mikäli laite huolletaan arvion jälkeen hyvitetään arviosumman huoltohinnasta.

Soittimessa vikaa? Ota heti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, ja pääset pian taas soittelemaan!

 

- Kitarahuolto

Huollamme kaikki akustiset kitarat, klassiset kitarat sekä sähkökitarat merkistä ja mallista riippumatta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa kaikki sähköviat ja vaihtaa mm. mikrofonit, potikat ,yms. Myös yksinkertaisemmat kitarahuollot kuten kielten vaihdot ja kitaran säädöt onnistuvat.
Kitaran kielten vaihto, sisältäen uudet kielet: 30 €

Huollamme myös muut kielisoittimet kuten banjot, mandoliinit yms.

 

 

Myös vahinkoarviot vakuutusyhtiölle meiltä

Mikäli kitarasi on kaatunut ja siitä on esim. kaula poikki tai muuta vastaavaa saat huollettua kitarasi kuntoon meillä. Voimme antaa myös vakuutusyhtiötä varten arvion vahingosta. Arvio kirjallisena maksaa 80 €. Useimmiten vakuutusyhtiöt hyvittävät tämän takaisin kotivakuutuksesta kokemuksemme mukaan.
 

 

- Vahvistimen huolto

Huollamme paljon vahvistimia ja niissäkään emme ole merkkisidonnaisia. Voit siis tuoda meille minkä tahansa vahvistimen huoltoon merkistä ja mallista riippumasta. Pitkän linjan huoltohenkilökuntamme huoltaa sekä transistorivahvistimet että putkivahvistimet. Saat meiltä niihin mm. myös pääte ja etuasteputket.

Huoltopalveluihimme kuuluu myös mm. aktiivikaiuttimien, miksereiden CD-soittimien yms. äänentoistoon liittyvien laitteiden huolto. Mikäli siis omistat viallisen musiikkiin liittyvän elektronisen laitteen tuo se meille!

- Ammattivalojen, savukoneiden sekä muiden erikoisfektien huolto

Huollamme esitystekniikan tuotteet kuten par-valot, moving headit, laserit yms. Myös savukoneet, fazerit, vaahtokoneet, lumikoneet, kuplakoneet yms. ovat meille tuttuja.

- Harmonikan huolto

Olemme myyneet ja huoltaneet harmoikoita jo vuodesta 1975. Huollamme kaikki merkit ja mallit. Varastostamme löytyy myös suuri määrä varaosia kuten kielet, palkeensuojukset, näppäimet, ruuvit, palkeet  yms.

- Pianon viritys ja huolto

Viritämme ja korjaamme kaikki pianot ja flyygelit mallista riippumatta. Mikäli pianossa tai flyygelissäsi on vikaa tulemme paikan päälle korjaamaan sen. Ota siis rohkeasti yhteyttä!
Pianon virityksen hinta pääkaupunkiseudulla 190 € (alv. 24 %)

- Pianon kuljetus

Pianon kuljetus pääkaupunkiseudulla maksaa 180 €. Kuljetamme kaikki merkit ja mallit sekä myös flyygelit.  Kuljetus onnistuu myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Jos tarvitset pianon tai flyygelin kuljetusta, ota meihin yhteyttä niin kerromme palveluista ja hinnoista lisää! 

- Puhallinsoittimien huolto

Puhallinsoitinhuoltajamme huoltaa kaikki puhallinsoittimet kuten saksofonit, klarinetit, poikkihuilut, trumpetit, vetopasuunat ja muut puhaltimet merkistä ja mallista riippumatta. Puhallinsoittimien huollossa on hyvä varautua 1-2 viikon huoltoaikaan.

 

Ota yhteyttä vaikka heti!