Huoltopalvelut

Asiantunteva soitinhuoltopalvelumme huoltaa ja korjaa kaikki soittimet, kuten kitarat, bassot, rummut, pianot, harmonikat, viulut, sellot, puhallinsoittimet sekä vahvistimet jne. Myös mm. aktiivikaiuttimen korjaus ja miksereiden, vahvistimien, kaiuttimien sekä muiden äänentoistolaitteiden huolto onnistuu merkistä riippumatta. Katso tarkemmin tietoja selaamalla sivua alaspäin.

 

  Hinnoittelu

Veloitamme huollot tuntityönä. Mahdollisesti tarvittavat varaosat veloitetaan erikseen.
Kitaroiden, vahvistimien ja muiden instrumenttien huolto: 60 €/h (alv. 0 %) + osat. Voimme antaa myös laitteista arvion ennen huoltoa. Arvio maksaa 60 € ja se tulee maksettavaksi jos laitetta ei saa kuntoon. Myös jos asiakas päättää olla korjaamatte laitteen arvion jälkeen tulee arvio maksettavaksi. Jos laitteen saa korjattua niin hyvitämme tuon 60 € korjauksen hinnasta.

Kabinettimallisten sähköpianojen arvion hinta 90 €. Mikäli laite huolletaan arvion jälkeen hyvitetään arviosumman huoltohinnasta. Jos sähköpianoa ei pysty huoltamaan tai asiakas päättää olla huoltamatta laitetta arvion jälkeen täytyy asiakkaan noutaa sähköpiano itselleen takaisin. Molemmissa tapauksissa arvio 90 € jää asiakkaan maksettavaksi.

Soittimessa vikaa? Ota heti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, ja pääset pian taas soittelemaan!

 

- Kitarahuolto

Huollamme kaikki akustiset kitarat, klassiset kitarat sekä sähkökitarat merkistä ja mallista riippumatta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa kaikki sähköviat ja vaihtaa mm. mikrofonit, potikat ,yms. Myös yksinkertaisemmat kitarahuollot kuten kielten vaihdot ja kitaran säädöt onnistuvat.
Kitaran kielten vaihto, sisältäen uudet kielet: 30 €

Huollamme myös muut kielisoittimet kuten banjot, mandoliinit yms.

 

 

Myös vahinkoarviot vakuutusyhtiölle meiltä

Mikäli kitarasi on kaatunut ja siitä on esim. kaula poikki tai muuta vastaavaa saat huollettua kitarasi kuntoon meillä. Voimme antaa myös vakuutusyhtiötä varten arvion vahingosta. Arvio kirjallisena maksaa 80 €. Useimmiten vakuutusyhtiöt hyvittävät tämän takaisin kotivakuutuksesta kokemuksemme mukaan.
 

 

- Vahvistimen huolto

Huollamme paljon vahvistimia ja niissäkään emme ole merkkisidonnaisia. Voit siis tuoda meille minkä tahansa vahvistimen huoltoon merkistä ja mallista riippumasta. Pitkän linjan huoltohenkilökuntamme huoltaa sekä transistorivahvistimet että putkivahvistimet. Saat meiltä niihin mm. myös pääte ja etuasteputket.

Huoltopalveluihimme kuuluu myös mm. aktiivikaiuttimien, miksereiden CD-soittimien yms. äänentoistoon liittyvien laitteiden huolto. Mikäli siis omistat viallisen musiikkiin liittyvän elektronisen laitteen tuo se meille!

- Ammattivalojen, savukoneiden sekä muiden erikoisfektien huolto

Huollamme esitystekniikan tuotteet kuten par-valot, moving headit, laserit yms. Myös savukoneet, fazerit, vaahtokoneet, lumikoneet, kuplakoneet yms. ovat meille tuttuja.

- Harmonikan huolto

Olemme myyneet ja huoltaneet harmoikoita jo vuodesta 1975. Huollamme kaikki merkit ja mallit. Varastostamme löytyy myös suuri määrä varaosia kuten kielet, palkeensuojukset, näppäimet, ruuvit, palkeet  yms.

- Pianon viritys ja huolto

Viritämme ja korjaamme kaikki pianot ja flyygelit mallista riippumatta. Mikäli pianossa tai flyygelissäsi on vikaa tulemme paikan päälle korjaamaan sen. Ota siis rohkeasti yhteyttä!
Pianon virityksen hinta pääkaupunkiseudulla 190 € (alv. 24 %)

- Pianon kuljetus

Pianon kuljetus pääkaupunkiseudulla maksaa 180 €. Kuljetamme kaikki merkit ja mallit sekä myös flyygelit.  Kuljetus onnistuu myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Jos tarvitset pianon tai flyygelin kuljetusta, ota meihin yhteyttä niin kerromme palveluista ja hinnoista lisää! 

- Puhallinsoittimien huolto

Puhallinsoitinhuoltajamme huoltaa kaikki puhallinsoittimet kuten saksofonit, klarinetit, poikkihuilut, trumpetit, vetopasuunat ja muut puhaltimet merkistä ja mallista riippumatta. Puhallinsoittimien huollossa on hyvä varautua 1-3 viikon huoltoaikaan.

Kitaran huollosta lisää
Kitaran säännöllinen huolto on erittäin tärkeää monista syistä, ja se voi vaikuttaa merkittävästi soittokokemukseesi ja instrumenttisi kuntoo sekä myös arvoon. Tässä muutamia syitä, miksi kitara kannattaa välillä huoltaa:

Soitto-ominaisuudet: Hyvin huollettu kitara tarjoaa paremman soitettavuuden. Oikein asetetut kielet, oikea kielten korkeus (toiminta) ja kaulan asento tekevät soittamisesta miellyttävämpää ja helpompaa.

Äänen laatu: Huolellisesti huollettu kitara voi tuottaa paremman äänen. Puhdistetut sekä hyvin huolletut soittimen osat voivat parantaa soinnin selkeyttä ja projektiota.

Pitkäikäisyys: Säännöllinen huolto voi pidentää kitaran elinikää. Kitaran osien, kuten, bodyn, otelaudan, kielten, tallan ja satulan, asianmukainen hoito voi estää niiden kulumisen ja vähentää tarvetta korjauksille tai osien vaihdoille tulevaisuudessa.

Stabiilisuus: Kitaran huolto auttaa pitämään instrumentin stabiilina. Kaulan, tallan ja satulan säätäminen säännöllisesti auttaa estämään kielten kiinnittymisen tai kitaran intonaation epätarkkuuden.

Esteettisyys: Puhtaat ja hyvin hoidetut kitarat näyttävät houkuttelevammilta ja ammattimaisemmilta. Puhdistettu ja kiillotettu kansi, otelauta ja muut osat tekevät kitarasta houkuttelevamman sekä soittajille että yleisölle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kitara kannattaa huoltaa säännöllisesti sen parhaan mahdollisen suorituskyvyn, äänenlaadun, kestävyyden ja esteettisen ulkonäön varmistamiseksi. Ammattimainen kitarahuolto voi myös auttaa tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat ennen kuin ne pahenevat ja vaikuttavat soittokokemukseen ja instrumentin toimintaan. Meillä Vantaan Musiikissa onnistuu kaikkien kitaroiden huollot. Teemme ne huolellisesti soitinrakentajamme toimesta.

Ota yhteyttä vaikka heti!