Kitaran viritysmittarit

Täältä löydät viritysmittarit kitaralle ja muille soittimille. Perinteisessä kitarassa kieliä on kuusi. Niiden viritys on 1E, 2B, 3G, 4D, 5A, 6E. Hyvä ja helppo tapa virittää kitara on käyttää viritysmittaria. Valikoimamme pitää sisällään laajan valikoiman korkealaatuisia Cherub viritysmittareita. Kaikki tältä sivulta löytyvät mittarit soveltuvat kitaran viritykseen.
Järjestys:
Viritysmittari on pieni laite, jota käytetään soittimien, kuten kitaran, basson tai ukulelen, virityksen tarkistamiseen ja säätämiseen. Se toimii mittaamalla soittimen äänen taajuuden ja ilmaisemalla sen, onko ääni korkeampi (ylivire) tai matalampi (alivire) kuin haluttu sävelkorkeus.

Cherub on tunnettu musiikkialan yritys, joka valmistaa laajan valikoiman musiikkivarusteita, mukaan lukien viritysmittareita. Cherubin viritysmittarit ovat saavuttaneet suosiota monien muusikoiden keskuudessa niiden tarkkuuden, helppokäyttöisyyden ja kohtuullisen hinnan ansiosta. Ne tarjoavat usein erilaisia viritystiloja ja näyttövaihtoehtoja, kuten LED-näytöt tai värilliset näytöt, jotka helpottavat virityksen havaitsemista.

NUX on toinen merkki, joka valmistaa laadukkaita viritysmittareita. NUXin viritysmittarit ovat tunnettuja tarkkuudestaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan, kuten sisäänrakennetusta metronomista ja vaihtoehtoisista viritystiloista. Ne tarjoavat myös usein kompaktin muotoilun, joka tekee niistä helppoja kuljettaa mukana keikoille tai harjoituksiin.

Aroma on vielä yksi merkki, joka valmistaa laadukkaita viritysmittareita. Aroman viritysmittarit tunnetaan erityisesti niiden tarkkuudesta ja nopeasta viritysreaktiosta. Ne voivat sisältää ominaisuuksia, kuten automaattisen virityksen tunnistuksen ja taustavalaistun näytön, mikä tekee niistä käteviä käyttää myös hämärässä ympäristössä.