Hihnalukot ja tapit

Hihnalukot kitaralle ja bassolle. Hihnalukoillamme varmistat että kitara tai bassosi hihna ei pääse irtoamaan soittimesi hihnanupista vaikka hihnasi olisi jo kulunut ja sen reiät olisivat suurentuneet. Tällöin riski että kitarahihna irtoaa soittimen hihnanupista kasvaa huomattavasti. Hihnalukoilla tämä saadaan estettyä. Hihnalukot asennetaan hihnanupin tilalle ja niiden asennus on helppoa ja vie aikaa noin 5 minuuttia. Toinen vaihtoehto on ostaa meillä myynnissä oleva Strap It Lock kitaranhihna joissa on lukitusmekanismi itsessään!
Järjestys:
Kitaran hihnalukot (strap locks) ovat tärkeä lisävaruste jokaiselle kitaristille, joka haluaa varmistaa, että hänen kitaransa hihna pysyy turvallisesti paikallaan. Hihnalukot estävät hihnan irtoamisen, mikä on erityisen hyödyllistä intensiivisessä soittotilanteessa tai live-esiintymisissä. Hihnalukot koostuvat kahdesta osasta: yksi kiinnitetään kitaran hihnaan ja toinen kitaran hihnatappiin.

Loxx-hihnalukot: Luotettavaa saksalaista laatua
Loxx on saksalainen brändi, joka on tunnettu korkealaatuisista ja luotettavista hihnalukoistaan. Tässä ovat tärkeimmät syyt, miksi Loxx-hihnalukot ovat erinomainen valinta:

Helppokäyttöisyys: Loxx-hihnalukot ovat erittäin helppoja asentaa ja käyttää. Lukitusmekanismi toimii painamalla lukko kiinni ja irrottamalla sen painamalla ja kääntämällä.

Luotettavuus: Loxx-hihnalukot ovat tunnettuja siitä, että ne pysyvät tiukasti kiinni kovassakin käytössä.

Kestävyys: Valmistettu kestävästä metallista, Loxx-hihnalukot on suunniteltu kestämään pitkään.

Matala profiili: Loxx-hihnalukot ovat pienikokoisia ja niillä on matala profiili, mikä tekee niistä vähemmän häiritseviä visuaalisesti.


Schaller on toinen arvostettu brändi kitaran osien valmistuksessa, erityisesti hihnalukoissa. Schallerin hihnalukot ovat erittäin suosittuja muusikoiden keskuudessa. Tässä ovat tärkeimmät syyt valita Schaller-hihnalukot:

Turvallisuus: Schallerin hihnalukot tarjoavat erittäin turvallisen lukitusmekanismin, joka pitää hihnan tukevasti paikallaan.
Laadukas rakenne: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten teräksestä, Schaller-hihnalukot ovat erittäin kestäviä.
Käytännöllisyys: Lukitusmekanismi on suunniteltu siten, että se on helppo käyttää, mutta samalla erittäin luotettava.
Yhteensopivuus: Schaller-hihnalukot ovat yhteensopivia monenlaisten hihnojen kanssa ja niitä on saatavilla eri värivaihtoehdoissa, mikä antaa mahdollisuuden valita omaan kitaraan ja tyyliin sopivat lukot.

Kumpi hihnalukko sinun tulisi valita?
Sekä Loxx että Schaller tarjoavat turvallisen ja kestävän ratkaisun kitaran hihnan kiinnittämiseen. Valinta näiden kahden välillä voi riippua henkilökohtaisista mieltymyksistä ja erityistarpeista. Molemmat merkit tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja luotettavuudestaan.