Telecaster sähkökitarat

Telecaster mallistostamme löydät mm. Tokai kitarat. Myös käytetyt kitarat kuuluvat valikoimaamme ja usein mallistostamme löytyy mm. käytettäjä Fendereitä. Säädämme kaikki kitarat ennen toimitusta jolloin voit olla varma että sen käteen saadessasi on soitettavuus kunnossa. Toimitamme kaikki yli 400 € tilaukset ilmaisilla postituskuluilla. Jos et löydä etsimääsi merkkiä tai mallia valikoimastamme pyydä siitä meiltä tarjous!
Järjestys:
Telecaster-sähkökitara on legendaarinen kitaransoiton ikoni, joka tunnetaan yksinkertaisesta, mutta tehokkaasta muotoilustaan, kirkkaasta äänestään ja monipuolisesta käyttöalueestaan. Se suunniteltiin ja valmistettiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla yhteistyössä Leo Fenderin ja Fenderin kitarayhtiön kanssa.

Fender Telecaster -kitarat ovat olleet suosittuja monissa musiikkityyleissä, kuten country, rock, blues ja punk. Niiden tunnusomaisia piirteitä ovat yksiosainen runko, kaksi yksinkertaista mikrofonia ja kirkas ääni, joka leikkaa läpi minkä tahansa bändin. Telecasterin yksinkertainen mutta tehokas muotoilu tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon sekä aloittelijoille että kokeneille soittajille.

Fender Telecaster -kitaroita on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla, kuten erilaisilla mikrofoneilla, kaulaprofiileilla ja viimeistelyillä, mikä mahdollistaa soittajille valita heidän tarpeisiinsa sopivan version. Näitä kitaroita arvostetaan niiden luotettavuuden, monipuolisuuden ja tinkimättömän soundin vuoksi, ja ne ovat edelleen yksi arvostetuimmista sähkökitaramalleista maailmassa.


Samick Formula Telecaster on Samickin valmistama Telecaster-tyylinen sähkökitara. Samick on korealainen kitaramerkki, joka tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan ja kohtuuhintaisista kitaroistaan. Formula Telecaster on yksi heidän Telecaster-tyylisistä kitaroistaan, ja se on suunniteltu tarjoamaan Telecasterin tunnistettavaa ääntä ja ulkonäköä edullisempaan hintaan.

Samick Formula Telecaster voi sisältää ominaisuuksia, jotka ovat samankaltaisia kuin perinteiset Fender Telecasterit, kuten yksiosainen runko, kaksi mikrofonia ja yksinkertainen, mutta tehokas muotoilu. Ne voivat kuitenkin myös sisältää Samickille tyypillisiä muutoksia tai mukautuksia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia ja erottuvia.

Samick Formula Telecasterit ovat suosittuja vaihtoehtoja niille, jotka haluavat hankkia Telecaster-tyylisen kitaran ilman suurta investointia. Niiden hyvä laatu ja kohtuullinen hinta tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille kitaristeille, erityisesti aloittelijoille ja budjettitietoisille soittajille.