Kitara/bassolaukut

Kitara/bassolaukut. Kovat ja pehmeät pussit kitaroille ja bassoille. Meiltä löydät valikoimasta kitaralaukut ja kitarapussit kuten esim. klassisen kitaran laukun, sähkökitaran laukun, teräskielisen kitaran laukun, akustisen kitaran laukun, mandoliini laukun, ukulelen laukun, Les Paul laukun jne.  Kitarapusseja ja laukkuja on tarjolla kovia laukkuja ja pehmeitä pusseja. Lisäksi valikoimassamme on erittäin suositut puolikovat laukut jotka suojaavat hyvin soitintasi ja voit kantaa sitä joko kädessä tai selässä kuten kitarapussia. Lisäksi ne ovat myös erittäin kevyitä joten myös lasten on helppo kantaa sellaista mukana.
Järjestys:
Kitaran laukku on pehmeä tai kova säilytys- ja kuljetusväline, joka on suunniteltu suojaamaan kitaraa naarmuilta, iskuilta ja sään vaikutuksilta. Kitaraa ei yleensä säilytetä tai kuljeteta paljaana ilman suojaa, ja kitaran laukku tarjoaa kätevän tavan suojata ja kuljettaa soitinta.

Kitaran laukku voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kankaasta, nahasta tai muovista, ja se voi olla pehmeä tai kova. Pehmeät laukut ovat yleensä kevyempiä ja helpommin kuljetettavissa, kun taas kovat laukut tarjoavat paremman suojan iskuja vastaan. Lisäksi laukuissa on usein taskuja ja vetoketjuja, joihin voi säilyttää kitaraan liittyviä tarvikkeita, kuten kieliä, plektran ja nuotteja.

Kitaran laukut ovat välttämättömiä välineitä kitaristille, olipa kyseessä sitten akustinen kitara, sähkökitara tai klassinen kitara. Ne auttavat pitämään kitaran hyvässä kunnossa ja suojaavat sitä vaurioilta ja pölyltä sekä helpottavat kuljettamista keikoille, harjoituksiin tai muihin tapahtumiin.