Korvamonitorijärjestelmät

Korvamonitorijärjestelmät eli In Ear järjestelmät ovat langattomia järjestelmiä joilla kuulet oman laulusi esiintyessäsi suoraan korvaasi. Kaikki myymämme korvamonitorimallit toimivat suomessa lupavapailla langattomilla taajuuksilla. Yksi tärkeimmistä asioista soittamisessa on tuntea ja kuulla jokainen yksityiskohta musiikissa mahdollisimman hyvin.GR-Bass on kehittänyt korvamonitorikuulokkeet erityisesti basistille mutta ne sopivat myös muiden instrumenttien soittajille ja laulajille. GR-Bass IN Ear kuulokkeissa on poikkeuksellisen paljon vastinetta rahoille sillä niissä on enemmän drivereita kuin kilpailijoilla
hintaluokassaan. Testaa ja huomaa itse!
Järjestys:
Korvamonitorijärjestelmä (In-Ear) on äänijärjestelmä, joka mahdollistaa muusikoille tai esiintyjille yksilöllisen äänentoiston livenä esiintymisen aikana. Tämä järjestelmä koostuu yleensä korvamonitoreista (in-ear monitorit) ja monitorivastaanottimesta. Se tarjoaa esiintyjille mahdollisuuden kuulla selkeästi oman äänensä ja muiden bändin jäsenten tai taustanauhojen äänet, mikä auttaa laulajaa/soittajaa keikalla.

Korvamonitorijärjestelmä on tärkeä erityisesti suurissa tai akustisesti haastavissa esiintymispaikoissa, joissa perinteiset kaiuttimet eivät aina tarjoa riittävää äänenlaatua tai tarkkuutta esiintyjille lavalla. Se auttaa myös vähentämään taustamelua ja parantamaan esiintyjien keskittymistä.

Korvamonitorijärjestelmää käytetään usein livenä esiintyvissä bändeissä, laulajilla, muusikoilla ja puhujilla.