Nuottitelineet

Nuottitelineet. Valikoimastamme löydät heti varastosta mukavan valikoiman nuottitelineitä. Edustamme Euroopassa tehtyjä Athletic telineitä sekä laadukkaita Bespeco telineitä. Athleticilta löyty orkesterinuottiteline malleja ja Bespecolta sekä orkesteritelineitä sekä myös koottavia malleja kuten esim. hyvin suosittu Bespeco BP01X. Varastostamme löytyy myös mm. Ibiza Sound ja Boston nuottitelineitä.
Järjestys:
Nuottiteline on musisoinissa käytettävä teline, johon nuotit tai nuottikirja asetetaan siten, että soittajat voivat lukea niitä helposti soittaessaan tai laulaessaan. Nuottitelineen avulla nuotit pysyvät näkyvillä ja käytettävissä, mikä tekee musiikin lukemisesta ja esittämisestä sujuvampaa. Erilaisia nuottitelineitä on useita eri malleja ja tyyppejä, jotka eroavat toisistaan rakenteensa ja käyttötarkoituksensa suhteen.

Perusnuottitelineet
Eniten myyty ja käytetty nuottiteline on koottava "risuteline" jonka saa kasattua pieneen kuljetuksen ajaksi ja taas kasattua pystyyn käyttöä varteen helposti ja nopesati. Ne ovat yksinkertaisia telineitä, jotka voidaan taittaa tai purkaa kuljetuksen helpottamiseksi. Niissä on korkeuden säätömahdollisuus. Näissä voi käyttää irtonuotteja ja nuottivihkoja mutta nämä nuottitelineet eivät jaksa kannatella paksuja nuottikirjoja eikä paksuja nuottimappeja.

Orkesterinuottitelineet
Orkesterinuottitelineet ovat suurempia ja kestävämpiä telineitä, joita käytetään orkesterimusiikin esityksissä ja silloin kun on käytössä paksuja nuottimappeja tai painavia nuottikirjoja. Ne ovat painavempia ja vakaampia ja voivat pitää suurempia nuottikokoelmia.
Näissä yläosa johon nuotit asetetaan on yhtenäinen levy joka on umpinainen tai siinä voi olla reikiä. Tätä nuottilevyä ei saa kasattua kasaan. Tällainen teline vie kuljettaessa siis enemmän tilaa kuin perusnuottiteline.

Pöytämalliset nuottitelineet
Pöytämalliset nuottitelineet ovat pöytään kiinnitettäviä tai pöydälle asetettavia telineitä, jotka sopivat erityisesti harjoitteluun tai pienimuotoisiin esityksiin.