Sähkökitarat

Toimitamme kaikki sähkökitarat valmiiksi säädettyinä, valikoimasta löydät mm. merkit Gibson, Epiphone, Schecter Esp, Tokai, jne. Jos et löydä etsimääsi tuotetta niin kysy sitä meiltä! Yli 400 € tilaukset ilman toimituskuluja.
Järjestys:
Sähkökitara on kielisoitin, joka tuottaa ääntä sähkömagneettisten käämien avulla. Se koostuu rungosta, kaulasta, otelaudasta, tallasta ja mikrofoneista. Sähkökitaraa voidaan vahvistaa käyttämällä kitaravahvistinta, joka muuntaa sähköiset signaalit ääniksi.

Samick, Gibson ja Epiphone ovat tunnettuja sähkökitaramerkkejä.

Samick: Samick on eteläkorealainen kitaramerkki, joka on erityisen tunnettu laadukkaista mutta kohtuuhintaisista sähkökitaroistaan. He valmistavat monenlaisia malleja eri tyyliin ja tarpeisiin, ja niiden valikoima ulottuu aloittelijan soittimesta ammattilaiskäyttöön.

Gibson: Gibson on yksi maailman arvostetuimmista ja tunnetuimmista sähkökitaramerkeistä. Heidän valikoimaansa kuuluu monia legendaarisia malleja, kuten Les Paul ja SG. Gibsonin kitarat tunnetaan korkeasta laadusta, ammattitaidosta ja tinkimättömästä soundista.

Epiphone: Epiphone on Gibsonin omistama brändi, joka tarjoaa laadukkaita sähkökitaroita edullisempaan hintaan. Epiphone valmistaa usein Gibsonin klassisia malleja, mutta hieman edullisemmilla materiaaleilla ja valmistusmenetelmillä. Ne ovat suosittuja vaihtoehtoja harrastelijoille ja budjettitietoisille muusikoille, jotka haluavat silti hyvän soundin ja soittokokemuksen.

Nämä mainitut brändit edustavat erilaisia hintaluokkia ja tarpeita sähkökitaran hankinnassa, ja niillä kaikilla on oma paikkansa musiikkimaailmassa.