La Mancha

Vuonna 2001 La Mancha -kitarat kehitettiin Tübingenissä Saksassa vastaamaan klassisten opiskelijakitaroiden kysyntään, jotka eivät olleet vain hienoja vaan myös edullisia.  Tämä oli vastaus kasvavalle määrälle nuoria kitaraharrastajia, jotka etsivät kohtuuhintaisia ​​soittimia.  La Manchan kitarat ovat tunnettuja poikkeuksellisesta laadustaan, mikä tekee niistä fantastisen hankinnan.  Ne eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan niiden soundi on myös upea.  La Mancha on suunniteltu jäljittelemään perinteistä espanjalaista klassista kitaraa, ja se on sisällyttänyt nykypäivän kitaran rakennuskonseptit säilyttäen samalla alkuperäisen muotoilunsa.  Tuloksena on vertaansa vailla oleva soittokokemus.  La Mancha -kitarat, jotka perustuvat Espanjan kitaranrakennusoppeihin, on suunniteltu Saksassa ja valmistettu Aasiassa.  Yrityksen perustamisesta lähtien kitaravalikoima on kasvanut opiskelijamalleista kaikentasoisille ja -kokoisille. La Manchan kitarakokoelmassa on ajatonta eleganssia sekä yksityiskohdissa että viimeistelyssä, mikä varmistaa sopivan vaihtoehdon löytymisen kaikille soittajille. Kitarasuunnittelun perusperiaate on luoda instrumentti, joka luo emotionaalisen yhteyden soittajaan.  Kitaransoiton Euroopan opettajajärjestö European Guitar Teachers Association (EGTA) suosittelee kokeilemaan erilaisia ​​La Manchan kitaramalleja.  Testaa heidän ehdotuksensa ja valmistaudu hämmästymään!

Järjestys:
Viime vuosina myös klassiset kitarat ohuella kaulalla ovat kasvattaneet suosiotaan. Kapeampi kaula voi olla helpompi soittajalle ja erityisesti henkilöille, joiden sormet ovet "lyhyet". La Mancha tarjoaa kuluttajille näitä molempia malleja.
Nuoremmille soittajille tai heille, joilla on pienemmät kädet, kapeakaulainen klassinen kitara voi olla ergonomisempi ja helpompi soittaa. Kapeampi kaula voi mahdollistaa nopeamman soittamisen kitaran otelaudalla mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi soittaessa nopeita kappaleita tai monimutkaisia sävelkuvioita. Joillekin soittajille kapeampi kaula tarjoaa myös kevyemmän ja mukavamman soitettavuuden verrattuna perinteiseen leveämpään kaulaan.

Valinta kitaran kaulan suhteen on kuitenkin aina soittajalla ja se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi sinulle. Siksi siis on paras testata itse sekä perinteistä kaulaa että ohutta kaulaa. Myymälässämme pääset kokeilemaan molempia klassisia kitaroita paikan päällä halutessasi.