Stratocaster sähkökitarat

Täältä löydät Stratocaster-sähkökitarat. Toimitamme tilaukset ilman toimituskuluja ja kitarat valmiiksi säädettyinä
Järjestys:
Stratocaster-sähkökitara on legendaarinen kitaransoiton ikoni, joka tunnetaan innovatiivisesta muotoilustaan, monipuolisesta äänestään ja laajasta käyttöalueestaan. Se on suunniteltu ja valmistettu ensimmäisen kerran Fender-yhtiön toimesta vuonna 1954 ja siitä lähtien se on ollut yksi suosituimmista sähkökitaramalleista maailmassa.

Stratocasterin tunnusomaisia piirteitä ovat kaksoiskiilamikrofonit, viistetyt runko- ja kaulaprofiilit, sekä tremolokampi, joka mahdollistaa vibratoinnin ja tremolovaikutusten luomisen soitossa. Tämä kitara on tullut tunnetuksi monista musiikkityyleistä, kuten rock, blues, pop ja jazz, ja sitä ovat käyttäneet lukuisat maailmankuulut kitaristit, kuten Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan ja moni muu.

Stratocaster on suosittu valinta sekä ammattimuusikoille että harrastelijoille sen monipuolisen äänen, mukavan soitettavuuden ja ikonisen ulkonäön vuoksi. Sen vaikutus musiikkikulttuuriin on ollut valtava, ja se on edelleen yksi arvostetuimmista ja halutuimmista sähkökitaramalleista maailmassa.