Kitaranhoito

Amerikkalainen Californiasta kotoisin oleva MusicNomad täytti tänä vuonna 10-vuotta ja tässä ajassa siitä on kasvanut  markkinoiden menestynein ja innovatiivisin kitaroiden ja muiden instrumenttien hoitotuotteiden valmistaja.

- Parhaat tuotearvostelut kitaranhoitotuotteissa
- The Guitar One – Yksi 20:stä amerikkalaisten musiikkikauppiaiden parhaista musiikkialan äänestämistä tuotteista. - Music Inc. Magazine
- Erikoistunut pelkkiin hoitotuotteisiin, korkealaatuisimmat tuotteet
- Innovatiivisin alan yritys
- Markkimoiden laajin valikoima hoitotuotteita ja tarvikkeita
- Suurimmat rumpu- ja kitaratehtaat käyttävät MusicNomadia sekä teknikot ja soitinrakentajat ympäri maailman
- Best OF NAMM 2015
- Riittoisampaa kuin muut merkit
- 100% myrkyttömiä ja haitattomia
-ECO-friendly
 
Järjestys:

MusicNomad on yritys, joka valmistaa ja myy musiikkialan huolto- ja puhdistustuotteita sekä työkaluja. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa kitaroiden ja muiden soittimien puhdistus- ja säätötuotteita, kuten kiillotusaineita, kitaran kieltenvaihtotyökaluja, puhdistusliinoja ja muuta tarvikkeita.

MusicNomad on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan, jotka on suunniteltu auttamaan soittajia pitämään soittimensa hyvässä kunnossa ja pidentämään niiden käyttöikää. Heidän tuotteidensa joukossa on myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Lisäksi MusicNomad tarjoaa ohjeita ja videoita, jotka opastavat soittajia oikeanlaiseen soittimien hoitoon ja ylläpitoon. Monet soitinrakentajat ja musiikinharrastajat käyttävät MusicNomadin tuotteita.