LaMancha kitarat

Kaikki LaManchan klassiset kitarat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Malleissa yhdistyvät loistava laatu, sointi ja hinta.

Kitaranopettajien palkitsema

LaMancha-kitaramallisto on Euroopan kitaranopettajien järjestön EGTA (European Guitar Teachers Association) palkitsema. Kun tilaat LaMancha -kitaran meiltä, voit olla varma sen toimivuudesta - tarkistamme ja säädämme jokaisen kitaran ennen toimitusta. Kaikki yli 400 euron tilaukset ilman toimituskuluja.
Järjestys:
La Mancha on saksalainen kitaramerkki, joka on erikoistunut klassisiin nylonkielisiin kitaroihin. La Mancha on tunnettu laadukkaista ja kohtuuhintaisista kitaroistaan, jotka sopivat erityisesti aloittelijoille ja opiskelijoille. La Mancha kitaroiden laatuun luottavat mm. Los Angeles Guita Quartet ja ne ovat kenties hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita klassisia kitaroita kitaransoiton opiskelijoille.

Laatu: La Mancha -kitarat tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta käsityöstä. Ne valmistetaan hyvistä puumateriaaleista, kuten kuusesta tai seetristä kannen osalta ja mahongista tai pähkinäpuusta pohjan ja sivujen osalta. Rubi klassisissa kitaroissa yläsatula ja tallaluu on valmistettu oikeasta luusta joka parantaa kitaran sointia.

Klassinen muotoilu: La Mancha -kitarat noudattavat perinteistä klassista kitaramuotoilua, joka on tunnettu mukavasta soitettavuudesta ja kauniista ulkonäöstä.

Mallit: La Mancha tarjoaa erilaisia kitaramalleja eri hintaluokissa ja ominaisuuksissa. Voit valita esimerkiksi Romero Granito perusmallin aloittelijalle tai edistyneemmän mallin, jossa on laadukkaammat materiaalit ja ominaisuudet. Edistyneempi linjasto kulkee Rubi nimellä. La Mancha Rubi kitaroiden kaula on hiilikuitu vahvistettu. Tämä tarkoittaa sitä että niiden kaulan sisällä on kaksi hiilikuitutankoa joka pitää kaulan suorana myös Suomen haastavissa sääolosuhteissa. La Mancha kitaroista lähes kaikkia malleja on saatavana sekä vasenkätisinä kitaroina että myös oikeakätisinä kitaroina. Lähes kaikki malleja saa myös eri kokoisina kuten 1/8, 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 ja 4/4 kokoina. La Mancha kitaramallistosta löytyy siis sopiva koko jokaiselle soittajalla iästä ja pituudesta riippumatta.

Hinta-laatusuhde: La Mancha -kitarat ovat yleisesti ottaen kohtuuhintaisia, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja ensimmäiseksi kitaraksi tai budjettitietoisille soittajille.