Bassonupit

GRBass one nupit ovat maailman pienimmät ja tehokaimmat bassovahvistimet. Nuppien soundi on syvä ja puhdas ja volumet ovat todella kovat! Kun haluat säästää selkääsi ja hankkia bassokamasi parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla niin osta GRBass! Made in Italy!
Järjestys:
 • GRBass MINI ONE 350W bassonuppi GRBass MINI ONE 350W bassonuppi

  GRBass MINI ONE 350W bassonuppi

  475,00 €

 • GRBass ONE 350 bassonuppi GRBass ONE 350 bassonuppi

  GRBass ONE 350 bassonuppi

  580,00 €

 • GRBass ONE 800 bassonuppi GRBass ONE 800 bassonuppi

  GRBass ONE 800 bassonuppi

  939,00 €

 • GRBass DUAL 2x 800W bassonuppi GRBass DUAL 2x 800W bassonuppi

  GRBass DUAL 2x 800W bassonuppi

  1219,00 €

 • GRBass DUAL BOARD GRBass DUAL BOARD

  GRBass DUAL BOARD

  103,00 €

 • Soundbrenner Pulse bodymetronomi Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  Soundbrenner Pulse bodymetronomi

  98,00 €

 • Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch! Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  Soundbrenner Core 4 in1 muusikon Smartwatch!

  195,00 €

 • Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  Soundbrenner Core Steel 4in1 muusikon Smartwatch

  295,00 €

Bassonuppi (englanniksi bass amp head) on elektroninen laite, joka vahvistaa bassokitaran tai basson tuottaman sähköisen signaalin ja lähettää sen eteenpäin bassokaappiin, joka vastaa äänen projisoinnista. Bassonuppi koostuu useimmiten etuvahvistimesta ja tehovahvistimesta.


Teho: Bassonupit vaihtelevat tehonsa suhteen. Pienet nupit voivat tuottaa esimerkiksi 100 wattia, kun taas suuremmat voivat yltää jopa yli 1000 wattia. Tehon valinta riippuu esiintymispaikasta ja äänenvoimakkuudesta, jota tarvitset.

Kanavat: Monissa bassonupeissa on useita kanavia, joista voit valita erilaisia ääniasetuksia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihdella äänesi cleanista säröisempään soundiin.

Säätimet: Nupit voivat sisältää erilaisia säätimiä, kuten basso-, keski- ja diskanttisäätimet, jotka mahdollistavat äänen hienosäädön.

Sisäänrakennetut efektit: Jotkut bassonupit voivat sisältää sisäänrakennettuja efektejä, kuten kompressoreita tai vahvistimen mallinnuksia.

Putki- tai transistoritekniikka: Bassonupit voivat perustua putkitekniikkaan tai transistoritekniikkaan. Putkinupit tarjoavat usein lämpimämpää ja vintage-henkisempää ääntä, kun taas transistorinupit ovat yleensä kevyempiä ja tehokkaampia. Nykypäivänä suurin osa bassonupeista on transistorinuppeja.

Bassonuppi toimii yhdessä bassokaapin kanssa  voimistaakseen bassokitaran tai kontrabasson ääntä. Valinnassa on tärkeää ottaa huomioon omat musiikilliset tarpeet, esiintymisympäristö ja soundi, jonka haluat saavuttaa. GR-Bass bassonupeilla et mene pieleen!