AudioDesign M1 7" kannettava akkukäyttöinen kaiutin+ langaton mikki USB/BT/SD

Hinta: 149,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 4,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

AudioDesign M1 7" kannettava akkukäyttöinen kaiutin+ langaton mikki USB/BT/SD

Tämän akkukaiuttimen käyttö on todella helppoa. Kun haluat alkaa puhumaan niin laita kaiuttimen takaa virtakytkimestä virta päälle kaiuttimeen ja langattomasta mikrofonista virta päälle ja olet valmis puhumaan. AudioDesign Pro M 1.7WL akkukaiuttimessa on mukana yksi langaton mikrofoni jolla voit laulaa sekä puhua. Tällä kaiuttimella pystyt puhumaan ja voimistamaan ääntä helposti niin sisällä kuin ulkona.
Nykyaikaisten liitäntöjen ansiosta voit kuunnella tällä akkukaiuttimella musiikkia Bluetoothin kautta tai USB/SD korteilta. Takapaneelissa myös lisäliitäntä toiselle mikrofonille tai vaikkapa kitaralle! Tämä kannettava kaiutin riittää noin 50 hengen tilaisuuksiin sisällä ja pieniin puutarhatilaisuuksiin ulkona. Isompia tilaisuuksia varten katso sivuiltamme AudioDesign M2 mallit. Voit myös halutessasi ostaa pakettiin lisäksi Headset mikrofonin jolloin toimitamme pakettiin mukaan pääpantamikin jolloin saat kätesi vapaaksi puhuessasi. Jos kaipaat erittäin laadukasta kädessä pidettävää mikrofonia käyttöösi niin voit ostaa vetovalikosta myös lisäksi Pro Mic langattoman ammattitason mikrofonin pakettiin! Laitteen mukana toimitetaan siis Standard tason musta langaton mikrofoni minkä lisäksi voit ostaa headsetin tai Pro tason mikin. Audio Design Pro M-sarja onkin markkinoiden uusin kuningas akkukäyttöisissä kannettavissa kaiuttimissa ja se soveltuu niin karaokeen, puhumiseen, seminaareihin, kuntosaleille, keikalle, karaokebaareihin ja kotikaraokelaitteeksi. Voit myös viedä sen mukanasi vaikka puistoon ja käyttää sitä bluetooth kaiuttimena! Tämä malli riittää karaokelaulantaan kotona ja puheäänen voimistamiseen pienissä tilaisuuksissa. Jos kaipaat äänentoistoa isoihin tilaisuuksiin tai enemmän volumea niin tutustu sivuillamme malliston isoveljiin M2-malleihin.


Pähkinänkuoressa:
- Verkkovirta ja akkutoiminto sekä DV 12V (auton tupakansytytin, veneet, matkailuautot)
- Akku jolla 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
- Sävysäädöt
- Kaiku laulamista varten
- Liitännät esim. lapparille tai kännykälle/padille
- USB/SD/Bluetooth
- Kaukosäädin
- Yksi langaton käsimikki lupavapailla ilmaisilla taajuuksilla (päivitettävissä Pro mikkiin tai headset malliin)
- 7" kaiutin
- 3 kg
- 60W tehoa!
- Käy myös ulkokäyttöön
- Lisäkaiuttimen kytkeminen onnistuu halutessasi output-liitännän kautta.
- Selkeä ja erotteleva ääni
- Mitat 33x30x52 cm

PS. Jos haluat tehdä tästä laitteesta itsellesi kätevän karaokepaketin niin lisää ostoskoriin myös Singa 6kk tai 12 kk ja pääset käsiksi yli 80.000 karaokekappaleeseen! Jos ostat myös Singan niin toimitamme paketin mukana veloituksetta kaapelin jolla saat kytkettyä tämän kaiuttimen tietokoneen/television/padin/kännykän kuulokeliitäntään ja laulu voi alkaa!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.