Karaoke KING 1 - valmis karaokepaketti

Hinta: 839,00 83900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Karaoke KING 1 - valmis karaokepaketti

Karaoke King 1 -paketti on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta karaokekokemuksesta kotona tai pienessä ravintolassa. Tämä kattava paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa laulamisen heti. Mukana ovat kaikki tarvittavat kaapelit, joten asennus sujuu helposti. Jos etsit korkeatasoista karaokelaitteistoa, tämä paketti on juuri sinulle! Tilatessasi tämän paketin saat kaupan päälle Singaa 2 kk veloituksetta!


Karaoke King 1: Täydellinen Paketti Kaikille Karaoken Ystäville

Karaoke King 1 sopii niin aloitteleville karaokelaulajille kuin vaativille harrastajille ja karaokebaareille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ensiluokkaisen karaoke-elämyksen.

Paketti sisältää:

Italialainen Audio Design Pro PAMX211 -mikseri, jossa on kolme kanavaa, Bluetooth, USB-tikkusoitin ja monipuoliset efektit.

Kaksi 8" T-MAX aktiivikaiutinta, joiden teho riittää pieniin baareihinkin ja karaokehuoneisiin

Kaksi langallista mikrofonia. Voit halutessasi vaihtaa ne langattomiksi vetolaatikosta.

Laadukkaat Langattomat Mikrofonit
Kaikki langattomat mikrofonimme toimivat häiriöttömillä ja lupavapailla taajuuksilla. Niiden käyttö on siis ilmaista ja laillista.

Audio Design Pro PAMX211 Karaokemikseri
Tämä monipuolinen mikseri tarjoaa kaikki nykypäivän vaatimukset täyttävät ominaisuudet, kuten langattoman musiikin toiston Bluetoothilla, USB-liitännän tietokoneeseen sekä mahdollisuuden tallentaa laulu ja soitto USB-tikulle tai suoraan tietokoneelle. Kolmialueinen EQ (low, middle, treble) mahdollistaa äänen hienosäädön ammattitasoisesti. Toslink liitäntä tekee liittämisestä älytelevisioon helppoa.


Audio Design Pro T-MAX 8 Kaiuttimet
Kaiuttimet tarjoavat 200W jatkuvaa tehoa ja 600W huipputehoa, joten musiikki ja laulu kuuluvat selkeästi ja voimakkaasti. Vahvistin jakaa tehon bassolle ja diskantille tasapainoisesti.


Lisää Potkua Subwooferilla
Voit lisätä pakettiin subwooferin halutessasi. Next Audio subwoofer sopii kotikäyttöön ja pieniin loungetiloihin, kun taas Ibiza Sound tai Audio Design Pro subwoofer tarjoavat enemmän tehoa ja sopivat ravintola- ja baarikäyttöön.

Yhteensopivuus Singan kanssa
Jos käytät Singa-palvelua, voit hyödyntää televisiota, padia, tietokonetta tai kännykkää. Paketin mukana tulee HDMI-kaapeli, jolla voit siirtää kuvan tietokoneelta televisioon. Padin tai kännykän kanssa tarvitset erillisen kaapelin, jonka voit helposti hankkia meiltä myös.

Hanki Karaoke King 1 ja nauti laadukkaasta karaokekokemuksesta missä tahansa!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.