Karaoke/Kotiteatteri 5.0 paketti

Hinta: 689,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Karaoke/Kotiteatteri 5.0 paketti

Oletko haaveillut että saisit kotiteatterin ja karaoken samassa paketissa? Nyt se on mahdollista! Tällä LTC-Audion paketilla katselet leffoja ja laulat karaokea komeasti!
LTC-Audion kaiuttimet toistavat muhevasti bassot ja kirkkaasti ja selkeästi diskantit. Tällä paketilla musiikki kuulostaa hyvältä ja laulaminen on viihdyttävää unohtamatta leffojen katseluelämystä!  Tämä Karaokestar paketti sisältää kaikki tarvittavat johdot laitteiden välille. Lisää vielä halutessasi pakettiin Singa netti karaoke tai karaokesoitin karaokelevyjen soittamista varten. Jos omistat entuudestaan DVD-soittimen niin voit käyttää sitä tämän paketin kanssa karaokelevyjen toistamiseen.

 

Kaiuttimet

2x 3-tie basso-refleksi kolumnikaiuttimia 180W, 8 Ohia
2x 2-tie takakaiuttimia - 50W
1x 3-tie keskikaiutin - 50W
Väri musta

 

Vahvistin

LTC-Audion 5.2 vahvistin antaa mukavasti potkua 4 x 75W + 3 x 20W tehoillaan. Tästä kotiteatteri/karaokevahvistimesta löydät kaikki nykyaikaiset ominaisuudet kuten HDMI-liitännän, Bluetooth vastaanottimen musiikin langatonta toistamista varten sekä radion ja kuulokeliitännän. Tällä vahvistimella voit myös TALLENTAA, kyllä luit oikein TALLENTAA laulusi USB-tikulle tai SD-kortille halutessasi.

Radio  (FM-Tuner)
Bluetooth vastaanotin
Tallennustoiminto USB ja SD
ID3 näyttö
2x mikrofoniliitäntää treble, bass, echo & volume säätimillä
USB, SD & MP3 sisäänmenot
Optical sisääntulo liitäntä (1m optinen johto mukana)
Kuulokeliitäntä
Pre-amp, Subwoofer & Surround liitännät
 

Langattomat mikrofonit

Tämä karaokejärjestelmä sisältää kaksi langatonta Ibiza Sound mikrofonia jotka ovat laadullisesti karaokebaarien tasoa eli kelpaavat jopa ammattikäyttöön. Kaikki langattomat mikrofonimme kuten nämäkin toimivat lupavapailla ja ilmaisilla taajuuksilla ja toimivat häiriöttä. Voit myös halutessasi vaihtaa mikrofonit lisähinnasta vetolaatikosta latauksella toimiviin BST-Audio langattomiin mikrofononeihin jolloin sinun ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja mikkeihin. Perusmikrofonien paristo kestää noin 12 tuntia laulua. Ladattavilla mikeillä mikit pidetään lataustelakassa kun niillä ei lauleta ja ne ovat aina valmiit käyttöön kun otat ne käteesi.

Lisätietoa Singasta täältä
https://www.vantaanmusiikki.fi/singa-6-kk-nettikaraoke-20000-laulua

PS. Lisää vielä pakettiin LTC-Audion 200W SUBBARI niin järjestelmä nousee soundeiltaan aivan uusiin sfääreihin! Toimitamme tarvittavan liitäntäkaapelin siihenkin mukaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.