KARAOKE Nomad äänentoisto+ 2x langatonta mikkiä USB/SD/BT + Singa

Hinta: 418,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

KARAOKE Nomad äänentoisto+ 2x langatonta mikkiä USB/SD/BT + Singa

Tässä karaokepaketissa 150W aktiivinen mikseri kaikuefektillä, kaksi kaiutinta, kaksi langatonta mikrofonia ja Singa. Täydellinen kannettava karaokepaketti esim. kodin ja mökin välille! Ja katso hintaa! Ei päätä huimaa...joten lisää ostoskoriin!
Todella kätevä kannettava karaokepaketti jossa kaksi ilmaisilla ja lupavapailla taajuuksilla toimivaa langatonta mikrofonia heti mukana. Tämä paketti menee kuljetuksen ajaksi kätevästi kasaan ja liikkuu paikasta toiseen helposti. Voit liittää tähän esim. kitaran ja käytössäsi on kätevä keikkaäänentoisto. Lisää esimerkiksi Singa karaoke tähän padistasi tai puhelimestasi niin käsissäsi on liikuteltava karaokepaketti. Tämä Ibiza Soundin paketti sopii niin koteihin, laitoksiin kuin baareihinkin! Mikserivahvistimessa on yhteensä kuusi kanavaa ja kaikille mikrofoneille ja mikrofonikanaville on oma säädettävä kaiku. Bluetoothin ja USB/SD toimintojen ansiosta kuuntelet tällä äänentoistolla myös komeasti musiikkia!

Singa on uusi suomalainen nettikaraokepalvelu! Se toimii kuten Spotify ja Netflix nettipohjaisesti kuukausimaksulla. Voit käyttää singaa tietokoneella, padilla, puhelimella tai Apple TV:llä. Singassa on yli 20000 kappaletta joista löytyy jokaiselle omat suosikit. Kun tilaat meiltä singan niin lähetämme sinulle sähköpostilla voucher koodin jolla saat ladattua Singan tietokoneellesi ja muille älylaitteillesi. Singa toimii internetin kautta mutta voit käyttää sitä myös offline tilassa. Saat tallennettua kaikki laulamasi kappaleet offline tilaan jolloin voit laulaa niitä kappaleita jotka olet kerran soittanut internetin kanssa niin siis myös ilman internetiä. Singan lisäksi tarvitset karaokelaitteet joilla laulaa. Minimissään tarvitset siis mikrofonin ja äänentoiston. Täältä löydät sopivia paketteja joissa on yhdessä Singa ja karaokelaitteet.

Tilaa Singa itsellesi tai vaikkapa lahjaksi ystävällesi joka tykkää laulaa!

Singa:
20000 eri laulua kotimaisia ja ulkomaisia
transponointi -4 / +4 (sävelkorkeuden säätö)
kappaleiden haku nimellä tai esittäjällä
saatavana joko 6kk kerrallaan tai 12kk kerrallaan
ensimmäinen kuukausi ilmainen
toimii myös offline tilassa
alati kasvava biisivalikoima
6 kk 49,99 €

High efficiency woofer 8"/20cm
Titanium compression HF driver 1"/25mm
Amplified 6-channel mixer
USB /SD input
Stereo inputs on channels 3/4 & 5/6
Mic &Line input on channel 1 & 2
Master volume
Bass/treble/reverb & volume controls on channel 1 & 2
Combined XLR/Jack input connectors
2x VHF mics with Reverb function
Monitor output
Supplied incl. 2 x 5m speaker lead with Jack plugs
Transport handle on the mixer module

Woofer     2x 8"/20cm
Magnet     20oz
Voice coil     1''
Impedance     4ohms
Sensitivity     98dB+/-3dB
Max SPL     98dB
VHF mic frequency     202.75MHz & 208.6MHz
Frequency range     70Hz-20kHz
Voltage input     100-240Vac 50/60Hz
Dimensions     607 x 250 x 450mm
Weight     12kg

Mukana käyttöohjeet, virtajohto ja kaapelit mikserin ja kaiuttimien välille sekä kaikki muut tarvittavat kaapelit Singan ja Ibizan yhdistämiseen keskenään! Niin tosiaan..voithan Bluetoothin ansiosta siirtää äänen myös langattomasti Singasta Ibizaan!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.