MusicNomad MN850 Diamond Coated, Safe Zone Guitar Fret Crowning File (S-File) nauhojen kruunuviila

Hinta: 145,00 14500

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

MusicNomad MN850 Diamond Coated, Safe Zone Guitar Fret Crowning File (S-File) nauhojen kruunuviila

Nauhojen hionta on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen, kiitos MusicNomadin S-File viilan. Tämä erittäin tarkka ja laadukas timanttiviila on ihanteellinen kaikenlaisille ja erikokoisille nauhoille. Viilassa on ainutlaatuinen Safe Zone -muotoilu, joka estää yliviilaamisen.
Kiitos ensiluokkaisen timanttikäsittelyn, viilaus on nopeaa ja erittäin tarkkaa, riippumatta siitä, oletko kokenut ammattilainen vai vasta-alkaja. Viilan muotoilu ja timanttikärjet mukailevat täydellisesti nauhojen kaarevuutta. Toisella puolella on viila erityisesti kapeille ja normaaleille nauhoille, kun taas toisella puolella on viila leveille ja jumbo-nauhoille.

Tämä monipuolinen viila toimii molempiin suuntiin, mikä lyhentää viilausaikaa huomattavasti, kun viilausliike on edestakaista. Viilan tasapainoinen ja ergonominen muotoilu yhdessä silikonisen kahvan kanssa tekevät siitä helpon ja miellyttävän käsitellä. Paino on vain 173 grammaa, joten se ei rasita käsiäsi pitkässäkään käyttössä.

Viilaa voidaan käyttää yleisimmillä nauhamateriaaleilla (nikkeli-hopea) ja jopa ruostumattomalle teräkselle kitaroissa, bassoissa, banjoissa ja muissa kielisoittimissa. Lisäksi siinä on erillinen pieni alue viilaukseen, mikä mahdollistaa tarkan hionnan vain halutulle alueelle. Viilassa on myös kätevä ripustuskolo helppoa säilytystä varten. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.