NUX B-10 Vlog langaton mikrofonijärjestelmä

Hinta: 159,00 15900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

NUX B-10 Vlog langaton mikrofonijärjestelmä

NUX B-10 Vlog on akulla toimiva langaton mikkijärjestelmä, jolla siirrät ääntä langattomasti puhelimeen, tablettiin, kameroihin jne. NUX B-10 on laadukas tuote jokaiselle tubettajalle Vloggaajalle. NUX B-10 järjestelmällä toteutat IG Liven, uutislähetyksen, Youtube Streamin.... 
NUX B-10 Vlog on kompakti ja kevyt langaton mikrofonijärjestelmä, jossa on ladattava akulla toimiva langaton lähetin ja vastaanotin. Sen kantama on jopa 30-metriä ulkokäytössä. NUX Vlog B-10 toimii 2.4GHZ taajuudella ja lähettää ääntä häiriöttömästi alle 5ms latenssilla. Se on yhteensopiva useimpien olemassa olevien kameroiden, matkapuhelinten ja tablettien kanssa. NUX B-10 on helppo ratkaisu Vlog-kuvaamiseen, tuotearviointeihin, tapahtumiin, suoriin lähetyksiin, verkkokonferensseihin jne. NUX B-10:ssä on myös älykäs kohinanvaimennus. Kiinnitä lähetin paidankaulukseesi ja vastaanotin padiin/puhelimeen/kameraan niin ääni siirtyy vaivattomasti lähettimen ja vastaanottimen välillä.
Akun kesto jopa 4h yhdellä latauksella!


Mukana toimitettavat lisävarusteet
1 x tuulisuoja, 1 x USB-C Y-kaapeli, 1x TRS (naaras) - TRRS (uros) -sovitinkaapeli matkapuhelimeen (CTIA), 1 x 3,5 mm: n TRS-kaapeli RX:lle kameraan, 1x 3,5 mm: n TRS Y-kaapeli 2 RX:lle kameraan, 1 x Cold Shoe RX-kiinnitys.

Laadukas oma mikrofoni + mahdollisuus liittää erillinen lisämikrofoni
NUX B-10 Vlogin lähettimessä on korkealaatuinen mikrofoni, joka poimii ääntä monipuolisesti ympäriltä eri suunnista. Se varmistaa, että ääni ja video synkronoidaan samanaikaisesti. NUX B-10 Vlogissa on myös älykäs kohinan vaimennus. Se voidaan laittaa esimerkiksi paidankaulukseen kiinni mukanatulevalla klipsillä. Lähettimessä on 3,5 mm:n TRS-tulo ulkoiselle lavalier-mikrofonille. NUX B:10 mukana tulee myös tuulisuoja vaimentamaan kohinaa ja ujellusta tuulisissa ulkosääolosuhteissa, jotta voit tuottaa erittäin selkeän ja ammattimaisen äänen kaikissa tilanteissa.


Vakaa langaton yhteys
NUX B-10 Vlog sisältää yleisen 2,4 GHz: n digitaalisen lähetystekniikan, jonka lähetysetäisyys on jopa 30 metriä. B-10 Vlog tarjoaa vakaan ja luotettavan langattoman äänensiirron niin sisällä kuin ulkona, tiiviissä kaupunkiympäristössä, ostoskeskuksessa tai toimistossa.

Monitasoinen vahvistuksen hallinta
B-10 Vlogin vahvistusta voidaan säätää 5 vaiheessa -12dB ja  +12dB välillä, joten voit tallentaa enemmän äänitietoja.


Kevyt ja kompakti 
B-10 Vlog -lähettimessä on clip-back-muotoilu, joka on helposti kiinnitettävissä vaatteisiin. Lähetin ja vastaanotin ovat molemmat alle 30 gramman painoisia ja fyysisesti pieniä, ja sen ansiosta mahtuvat pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Mukana tulee myös säilytysrasia, jossa kuljetat laitteet paikasta toiseen turvallisesti.


Helppo käyttöönotto
Lähetin ja vastaanotin on paritettu jo tehtaalla, joten sinun ei tarvitse kuin kytkeä virta päälle niin ne ovat valmiina käyttöön.

Teräväpiirtoinen OLED-näyttö
B-10 Vlogissa on sisäänrakennettu teräväpiirtoinen OLED-näyttö, jonka optimoidulla käyttöliittymärakenteella se näyttää selvästi langattoman yhteyden nykyisen toimintatilan.

4 tuntia pitkä akunkesto
B-10 Vlog:n akunkesto on yhdellä latauksella lähettimellä jopa 4 tuntia ja vastaanottimella 6 tuntia. Sen mukana tulee USB-C Y-kaapeli, jolla voit ladata lähettimen ja vastaanottimen samanaikaisesti.

Ominaisuudet:
Käyttötaajuuskaista 2,4 GHz
Etäisyys < 30 metriä (30 m)
Näytteenottotaajuus 24-bittinen / 44,1 kHz
Taajuusvaste 50Hz-20kHz
Latenssi < 5ms
Dynaaminen alue 96 dB
THD+-kohina <0,2%@1 kHz
Sisäänrakennettu akun kapasiteetti (TX & RX) 400mAh / 3.7V
Suurin tulotaso (3,5 mm TRS) 100mVrms (-20dBV)
Akun käyttöaika 4 tuntia TX:lle, 6 tuntia RX:lle
Lähettimen oma mikrofoni: Monisuuntainen kondensaattorimikrofoni
Äänenpaineen enimmäistaso 110dB SPL SPL
Mitat (TX/RX) 51 mm(P) × 42mm(L) x 13mm(K)
Paino (TX/RX) kukin 28g

Mukana toimitettavat lisävarusteet1 1 x tuulisuoja, 1 x USB-C Y-kaapeli, 1 x TRS (naaras) - TRRS (uros) -sovitinkaapeli matkapuhelimeen (CTIA)

Mukana toimitettavat lisävarusteet2 1 x 3,5 mm: n TRS-kaapeli RX: lle kameraan, 1x 3,5 mm: n TRS Y-kaapeli 2 RX: lle kameraan, 1 x Cold Shoe RX-kiinnitys

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.