NUX Mighty Air langaton vahvistin kitaralle/bassolle

Hinta: 169,00 16900

Toimitusaika: Heti saatavilla
Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl


NUX Mighty Air vahvistinmallisto laajentuu! NUX:in uusin malli Mighty Air on langaton kitara ja bassovahvistin jossa on myös stereoäänentoisto. Tässä desktopvahvistimesssa on langaton vastaanotin joten tämän vahvistimen soittamiseen et tarvitse kaapelia ollenkaan (voit myös käyttää halutessasi kitarakaapelia). NUX Mighty Airissa on siis sisäinen vastaanotin ja ulkoinen lähetin joka laitetaan soittimesi jakkiin. Se toimii samalla tavalla kuin NUX:in B2 ja B5RC langattomat kitarajärjestelmät mutta sillä erotuksella että vastaanotin on integroitu vahvistimen sisään. Kytke siis langaton lähetin kitaraasi/bassoosi ja aloita soitto. NUX Mighty Air on varustettu stereoäänentoistolla joten se toimii myös erinomaisesti matkakaiuttimena. Bluetoothilla ääni siirtyy vaivattomasti esim. puhelimesta. NUX Mighty Air toimii sekä bassolla ja kitaralla. Se on siis täydellinen harjoituskumppani niin basistille kuin kitaristille. Ilmaiseksi ladattavissa oleva Mighty APP laajentaa vahvistinta entisestään. Saat sieltä käyttöösi lisää soundeja ja efektejä. Toiminta onnistuu sekä verkkovirralla että sisäänrakennetulla sisäisellä ladattavalla akulla. Lisää tästä ostoskoriin markkinoiden kuumin pikkuvahvistin!

NUX Mighty Air is a wireless stereo modelling guitar / bass amplifier with Bluetooth connectivity and a dedicated app

to enhance your tone from your mobile devices.

It can serve you for bedroom practice, pre-show warming up, travel entertainment and more.

NUX TS/AC HD Modelling technology provides the BEST musical sound to all musicians.

Playing guitar or bass, you will get the high-quality and very characteristic sounds,

and even the signature sounds with the NUX TS/AC High Definition modelling technology.

Stereo-wide sound field with tight low-end response

Equipped with a unique speaker system, dual 2-inch custom speakers with a passive bass radiator, Mighty Air can work perfectly with both electric guitar and bass.Mighty Air's Bluetooth can do more than just audio playback. You can also control the amplifier with the Mighty AMP mobile application.

There are loads of pre-amp models and guitar cabinet IRs and effects available with our FREE Mighty AMP app. And the best part is that you can save all the changes you made to a channel for further use.


It also comes with 9 built-in EQ presets that you can be handy in some cases.

Let's say that if you want to play along with a new song and you cannot find its backing track, use preset Guitar Cut will eliminate the guitar signal automatically.
     
2 x 2-inch Speakers

4-watt x 2 Output Power

18 Hours Playing Time

Rechargeable Long-Life Battery
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.