AudioDesignPRO M1 7" kaiutin ja mikrofoni

Hinta: 199,00 19900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

AudioDesignPRO M1 7" kaiutin ja mikrofoni

Erittäin simppeli ja mukana kulkeva kaiutin ja mikrofoni yhdistelmä jossa yksi langaton käsimikrofoni. Voit lisärahalla ostaa käsimikin lisäksi pääpantamikrofonin tai korkeampilaatuisemman Top Mikrofonin jolla laulusoundi paranee entisestään.
 


Akkukaiuttimen käyttö on tehty entistä helpommaksi. Kytke virta kaiuttimeen virtakytkimestä, aseta paristot langattomaan mikrofoniin ja käynnistä laite - nyt olet valmis puhumaan tai laulamaan. AudioDesignPro M 1.7WL -akkukaiuttimessa on mukana yksi langaton mikrofoni, sopii sekä laulamiseen että puhumiseen. Tätä kaiutinta voit käyttää äänen voimistamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissa vaivattomasti.

Kiitos nykyaikaisten liitäntöjen, voit nauttia musiikista tämän akkukaiuttimen kautta Bluetoothin, USB:n tai SD-korttien avulla. Takapaneelissa on myös lisäliitäntä toiselle mikrofonille tai vaikka kitaralle! Tämä kannettava kaiutin riittää noin 50 hengen tilaisuuksiin sisätiloissa ja pienempiin ulkotapahtumiin. Suurempia tilaisuuksia varten löydät sivuiltamme AudioDesign M2 -malliston. Voit myös hankkia Headset-mikrofonin lisävarusteeksi, jolloin saat kädet vapaiksi puhuessasi. Jos haluat korkealaatuisen kädessä pidettävän mikrofonin, voit valita Pro Mic -langattoman ammattimaisen mikrofonin pakettiin! Laite toimitetaan standardilla mustalla langattomalla mikrofonilla, mutta voit hankkia myös headsetin tai Pro-tason mikrofonin. AudioDesignPro M -sarja on uusin tulokas akkukäyttöisten kannettavien kaiuttimien markkinoilla, ja se sopii erinomaisesti karaokeen, seminaareihin, kuntosaleille, keikoille, karaokebaareihin ja kotikäyttöön. Voit myös ottaa sen mukaasi puistoon ja käyttää sitä Bluetooth-kaiuttimena! Tämä malli riittää kotona tapahtuvaan karaokeen ja puhujan äänen voimistamiseen pienissä tilaisuuksissa. Jos tarvitset äänentoistoa suurempiin tilaisuuksiin tai enemmän äänenvoimakkuutta, tutustu sivuillamme M2-malliston isompiin versioihin, joissa on 10", 12" ja 15" kaiuttimet.


Pähkinänkuoressa:
- Verkkovirta ja akkutoiminto sekä DC 12V (auton tupakansytytin, veneet, matkailuautot)
- Akku jolla 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
- Käsimikrofonin kantama 40-metriä
- Headset mikrofoni kantama 30-metriä
- Kaiku laulamista varten
- Liitännät esim. läppärille tai kännykälle/padille
- USB/SD/Bluetooth
- Kaukosäädin
- Yksi langaton käsimikki lupavapailla ilmaisilla taajuuksilla 677mhz (päivitettävissä Pro mikkiin tai headset malliin)
- 7" kaiutin
- 3 kg
- 60W tehoa!
- Käy myös ulkokäyttöön
- Lisäkaiuttimen kytkeminen onnistuu halutessasi output-liitännän kautta.
- Selkeä ja erotteleva ääni
- Mitat 24x20,5x34 cm

PS. Jos haluat tehdä tästä laitteesta itsellesi kätevän karaokepaketin niin lisää ostoskoriin myös Singa 6kk tai 12 kk ja pääset käsiksi yli 80.000 karaokekappaleeseen! Jos ostat myös Singan, niin toimitamme paketin mukana veloituksetta kaapelin, jolla saat kytkettyä tämän kaiuttimen tietokoneen/television/padin/kännykän kuulokeliitäntään ja laulu voi alkaa!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.