Perkins Roady kaiutin ja mikrofoni x2

Hinta: 419,00 41900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Perkins Roady kaiutin ja mikrofoni x2

Tämä monipuolinen kaiutin ja mikrofoni yhdistelmä tarjoaa upean ja vahvan äänen, joka hurmaa yleisösi. Roady on ihanteellinen valinta laulajille ja kitaristeille, sillä se tukee taustamusiikin toistoa USB-tikun tai Bluetoothin avulla. Mukana toimitettava langaton USB-ladattava UHF-mikrofoni tekee tästä akkukaiuttimesta entistäkin kätevämmän. Mikrofonin äänenlaatu yllättää sinut ja sen rakenne vaimentaa käsittelyäänien häiriöt erittäin tehokkaasti. Kuuluva kantava ääni ja kulkee olallasi! 

Tässä mahtava kaiutin ja mikrofonijärjestelmä, joka tuo esiintymisesi uudelle tasolle! Roady tarjoaa voimakkaan ja kantavan äänen, joka valloittaa yleisösi sydämet. Tämä monipuolinen laite on täydellinen valinta laulajille ja kitaristeille, sillä se mahdollistaa taustabiisien toiston USB-tikun tai Bluetoothin kautta. Mukana toimitettava langaton USB-ladattava UHF-mikrofoni tekee tästä akkukäyttöisestä kaiuttimesta entistä kätevämmän.

Roady tukee monia erilaisia äänilähteitä, kuten Bluetoothia, USB:tä ja microSD-korttia. USB-portin lataustoiminto mahdollistaa mukana tulevan langattoman mikrofonin tai vaikkapa älypuhelimen lataamisen kätevästi.

True Wireless Stereo (TWS) -toiminnon avulla voit parittaa kaksi ROADY-FL-yksikköä yhteen Bluetooth-lähteeseen ja nauttia aidosta stereomusiikista.

Mukana tuleva kädessä pidettävä UHF-mikrofoni toimii ilmaisilla taajuuksilla ja tarjoaa selkeän äänen. Halutessasi voit lisätä toisen UHF-mikrofonin, joka on saatavilla erikseen.

Roadyssa on myös 2 sisääntuloa 6,35 mm:n plugilla kitaralle ja langalliselle mikrofonille sekä 10 tason sävelkorkeuden säätö. Lisäksi siinä on 4 erilaista ääniefektiä (mies, nainen, loli, monster) ja säestys- ja mikrofonin tallennustoiminto USB/microSD:lle.

Tämän kaiutin ja mikrofonijärjestelmän mukana toimitetaan kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten kädessä pidettävä UHF-mikrofoni, USB-C-latausjohto, verkkovirtasovitin, säilytys-/suojalaukku mikrofonille, kaukosäädin ja erilaisia AUX-johtoja.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.