Kemper Profiler Head + jalkapedaali

Hinta: 2111,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Kemper Profiler Head + jalkapedaali

Kemper Profiler Head on huikea vahvistin! Katso videot ja tutustu lisää Kemper tuotteisiin sivuillamme. Tuotetietoja päivitetään pian! Huom! Jos haet päätevahvistimella varustettua vahvistinta niin tutkaile Kemper Powerhead mallia.Kemperillä saat tallennettua minkä tahansa vahvistimen ja kaapin yhteissoundin myöhempää käyttöä varten. Säädä  kitara- tai bassovahvistin suosikkiasetuksiisi ja vangitse sen soundi ja soittodynamiikka. Kemperin profiloiva vahvistin on viime vuosien vallankumouksellisin uutuus kitaravahvistimien saralla. Ja mikä hämmästyttävintä: se toimii.

Kemper on vallankumouksellinen laite, joka on suunniteltu profiloimaan vahvistimien soundit ja tallentamaan niiden ominaisuudet ja soundit myöhempää käyttöä varten studiossa tai lavalla. Voit myös esim. tallentaa studiossa käyttämästi soundit ja käyttää samoja soundeja keikoilla. Kemperin keksimä teknologia 'oppii', miten vahvistin reagoi eri taajuuksiin ja taajuuksien voimakkuuksiin. Kemper tallentaa hiilipaperikopion vahvistimen käyttäytymisestä niissä säädöissä, mitkä ovat käytössä profilointihetkeilä. Kemperin mukana tulee kattava valikoima valmiita profiileita Englantilaisista, USA:laisista ja Saksalaisista putkivahvistimista. Kemper toimii myös bassovahvistimien profilointiin.

Vahvistimen profiloinnin lisäksi Kemper tallentaa myös kaiutinkaapin soundin. Mikäli soitat kaapin kautta, voit napsauttaa kaapin profiilin pois käytöstä. Näin vältyt 'kaappi kaapin läpi'-efektiltä. Voit myös asentaa muiden Kemperin käyttäjien tekemiä profiileja omaan Kemperiisi Rig Exchangen kautta. Näin voit rakentaa vahvistinkokoelman yhden pienen paketin sisään.

Profilintiprosessi on helppo ja suoraviivainen. Kytket Kemperin signaaliketjuun kitarasi ja vahvistimesi väliin. Sijoita mikrofoni vahvistimesi kaiuttimen tai kaiutinkaapin eteen. Kemper lähettää erilaisia testisignaaleja vahvistimeen ja käyttää mikrofonia tulosten poimimiseen. Koko professi vie aikaa alle minuutin ja A/B-vertailun avulla pääset vertaamaan profiloitua soundia alkuperäiseen välittömästi ja voit tehdä siihen viimeisiä muutoksia.

Koska Kemper profiloi erikseen vahvistimen ja kaapin, voit luoda custom-rigejä yhdistämällä eri vahvistimin- ja kaappiprofiileja keskenään. Kemper sisältää myös efektiosion, josta voit lisätä tekemiisi profiileihin efektointeja.

Uniikkien parametrien avulla voit halutessasi muokata soundia myös yli alkuperäisen vahvistimen toiminta-alueen.

JÄRJESTELMÄPÄIVITYKSET, MANUAALIT JA RIGIPAKKAUKSET LÖYDÄT TÄÄLTÄ https://www.kemper-amps.com/downloads

Ketkä kaikki käyttävät Kemperiä? Katso täältä listaa https://www.kemper-amps.com/hall-of-fame

Kuvissa näkyvät muut soittimet ja tarvikkeet eivät kuulu hintaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.