KARAOKE ULTIMATE 3 - valmis karaokepaketti

Hinta: 999,00 1100,00 €

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

KARAOKE ULTIMATE 3 - valmis karaokepaketti

Kun olet vaativa laulaja ja vaadit laitteistolta vain parasta niin tässä on oikea paketti sinulle! Miltä kuulostaisi paketti jossa on parhaat mahdolliset kaiuttimet, hyvä monikanavainen mikseri ja hyvät mikit? Karaoke Ultimate sarjaan kuuluu Ultimate 1, 2 ja 3. Erot niiden välillä on miksereissä. Mitä suurempi numero niin sitä monipuolisempi mikseri. Muuten paketit ovat samoja. Karaoke Ultimate 3:ssa on kuudella kanavalla varustettu Italialainen Audio Design Pro mikseri jossa on sisäänrakennettuna kaksi langatonta mikkiä. Karaoke Ultimate paketeilla et siis tarvitse erikseen langattomille mikrofoneille vastaanotinta joka säästää hyllytilaasi. Karaoke Ultimate 3 sopii kotikaraokeen ja riittää suuriin olohuoneisiin sekä myös baareihin kevyesti. Karaoke Ultimate 3 mikserissä on kanavia yhteensä kuusi joten saatte halutessanne jopa kahdeksan laulajaa samaan aikaan! Voitte myös liittää tähän mikseriin esim. soittimia kuten kitaran tai kosketinsoittimenä Tässä teillä on karaokelaitteiston lisäksi myös oiva pikkukeikkasetti bändillenne! Kun haet Ultimaalista soundia ja laatua niin lisää tämä paketti ostoskoriin!

Karaoke Ultimate on erittäin helppo paketti kytkeä ja käyttää. Paketin mikseri on varustettu kaikilla nykypäivän herkuilla kuten Bluetoothilla jolla musiikin kuuntelu langattomasti sujuu helposti. Mukana on myös kaiut laululle sekä muita efektejä. Paketin kaksi langatonta mikrofonia heräävät henkiin kun laitat niihin paristot sisään ja virran päälle. Paristot kestävä laulua noin 15 tuntia. Suosittelemme hankkimaan mikkejä varten esim. ladattavat paristot jos laulatte aktiivisesti. Kaiuttimissa on 230W jatkuvaa tehoa ja 690W PEAK-tehoa joten myös musiikki kuuluu komeasti niillä. Myös leffaäänet toistuvat hienostuneesti ja halutessasi voimalla. Jos laulat Singalla niin voit käyttää Singaa joko suoraan televisiosta/näytöstä jos siinä on internet (Apple TV yms.) tai padilta, tietokoneelta tai kännykästä. Jos käytät Singaa tietokoneelta niin voit siirtää kuvan tietokoneelta televisiollesi paketin mukana tulevalla HDMI kaapelilla. Jos käytät Singaa padilla/kännykällä tarvitset kaapelin joka menee kännykän/padin ja television väliin. Tällaista kaapelia paketissa ei ole mukana koska niitä on useita vaihtoehtoja riippuen minkä merkkinen puhelimesi/padisi on. Sellaisia on kuitenkin markkinat täynnä! Jos haluat laulaa suoraan televisiosta tai tietokoneen kautta niin tässä paketissa on kaikki mukana sitä varten. Jos lisäät pakettiin DVD-soittimen niin toimitamme mukana kaapelin jolla saat liitettyä tilaamasi karaoke-soittimen järjestelmään

Karaoke Ultimate 3 karaokepaketti koostuu seuraavista tuotteista.
Audio Design Pro 8" italialaiset aktiivikaiuttimet kaksi kpl
Audio Design Pro PAMX42 mikseri kahdella langattomalla mikrofonilla
Singa 6kk tai 12 kk valintasi mukaan
Kaikki tarvittavat kaapelit laitteiden välille


Voit halutessasi päivittää pakettia vetolaatikoista näillä alempana sinisten linkkien takaa löytyvillä tuotteilla. Mikäli kaipaat esim. lisämikrofoneja niin lisää pakettiin lisämikrofonit. Jos haluat ultimaalisen laulusoundin niin valitse Audio Design Pro ammattitason mikrofonit. Tällöin sinulla on karaokepaketti josta ei enää parane!

Kaksi Audio Design Standard langatonta mikrofonia
Kaksi ladattavaa langatonta BST-Audio mikrofonia
Kaksi Audio Design ammattitason langatonta mikrofonia
Madboy MFP-1000X karaoke DVD-soitin

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.