HyperSound ASW-850 aktiivinen subwoofer 200W

Hinta: 259,00 25900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
HyperSound ASW-850 aktiivinen subwoofer 200W

Boom, boom boom! Tässä on subbari koteihin ja pieniin tiloihin jolla saat jytinää. 
HyperSound subwoofer tuo musiikkiin syvyyttä ja subbarin jälkeen et enää haluakaan kuunnella musiikkia tai laulaa ilman sitä. Laadukas hyvännäköinen aktiivisubbari mustalla värillä joka ei vie paljon tilaa. 
HyperSoundin subwoofer mahdollistaa syvän ja voimakkaan bassotoiston. Tämä on erityisen tärkeää kotiteatterissa, jossa elokuvien ja musiikin matalat taajuudet lisäävät immersiota.

Toistotaajuus: HyperSound Subwooferin toistotaajuusalue on laaja, mikä tarkoittaa, että se pystyy toistamaan erittäin matalia taajuuksia selkeästi ja tarkasti. Tämä parantaa kokonaisäänenlaatua ja auttaa tuomaan esiin yksityiskohtia, jotka muuten saattaisivat jäädä kuulumattomiin.

Rakenteen laatu: Hypersound tunnetaan laadukkaista materiaaleistaan ja kestävästä rakenteestaan. ASW-850 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja säilyttämään suorituskykynsä pitkään.

Säädettävyys: Monet ASW-850
mallit tarjoavat mahdollisuuksia hienosäätää ääntä erilaisiin tiloihin ja mieltymyksiin. Tämäsisältää vaiheenkääntökytkimen, jakotaajuuden säädön ja äänenvoimakkuuden säädön.

Design: Laite on usein myös tyylikkäästi muotoiltu, joten se sulautuu hyvin erilaisiin sisustusratkaisuihin. Tämä on tärkeä tekijä jos haluat yhdistää laadukkaan äänentoiston huomaamattomaan ulkonäköön.

Helppokäyttöisyys: Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja selkeät säätimet tekevät ASW-850:tä
helppokäyttöisen niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille.


8" elementti
RMS-teho    100W
Peak-teho    200W
Impedanssi    4Ω
Jakosuodatin    50Hz-150Hz
Jännite        AC110V/220V 50Hz/60Hz
Mitat        300x300x300mm
Paino        11.50KG
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.