GRBass CUBE 800 combo

Hinta: 1115,00 111500

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

CUBE 800W Combo

GR Bass on rantautunut italiasta suomeen!
GRBass on tuore ja raikas bassovahvistin firma joka erottuu muista vahvistinvalmistajista filosofiallaan soundin muodostamisessa ja edistyksellisillä ominaisuuksilla. GRBass tarjoaa bassosoundin joka lähtee instrumentistasi ja käsistäsi eikä vahvistimesta. Tässä on combo joka soi järjettömän LUJAA ja puhtaasti!
 

GR Bass on Gianfranco Rizzin vuonna 2014 harrastuksena perustama yritys italiasssa jonka slogan on "Respect your bass". Vuonna 2015 toiminnasta tuli elanto ja business. GRBassin filosofia on sloganinsa mukainen eli heidän vahvistimensa pyrkivät toistamaan bassosi soundin juuri sellaisena kuin se on eikä värittää sitä kuten monella vahvistinvalmistajalla on oman ominaissoundinsa mukaisesti tapana.

"Kolmekymmenisen soittourani aikana olen omistanut useita vahvistimia ja niissä kaikissa on ollut omanleimainen soundinsa. Päätin että seuraava vahvistimeni olisi sellainen jossa olisi täysin Flat EQ ja Puhdas värittämätön soundi ja vasta Halutessani mahdollisuus värittää sitä säätimillä. Koska tällaista bassovahvistinta ei löytynyt niin päätin rakentaa sellaisen. Vertaan tätä asiaa näin. Me italiassa juomme paljon vahvanmakuista espressokahvia. Jos juot koko elämäsi kahvin aina sokerin kanssa mutta seuraavan kerran kun juot maistat sitä ilman sokeria voi maku olla shokeeraava.  Mutta tämä on sen kahvin Aito Maku. Uskon vahvasti että soundi lähtee soittajan päästä, käsistä ja instrumentista, ei vahvistimesta. GR Bass - Pure sound! Respect your bass !"

-Gianfranco Rizzi   GR Bassin perustaja "

Tämä on se jota GR Bass hakee takaa vahvistimissaan. Kaikki GR Bass tuotteet tehdään heidän tehtaallaan Italiasssa Monopolin kaupungissa. Malliston combot ja kaapit ovat varustettu italialaisen Jensenin valmistamilla elementeillä jotka ovat tarkkaan GRBassin itse speksaamia. Tässä on Todella korkealaatuinen bassovahvistin sinulle joka arvostat Laatua.


Kaikissa GRBass vahvistimissa on hienoja edistyksellisiä ominaisuuksia kuten:

- Pure-toiminto. Aktivoi Pure nappi ja vahvistin ohittaa kokonaan etuasteen ja ekvalisaattorin jolloin soundi on tasan tarkkaan se mikä on sinun instrumenttisi soundi!


- Takapaneelissa 300MA ulostulo josta saat ´daisy chain´  pedaalin virtakaapelilla virran pedaalille/pedaaleillesi. Et siis tarvitse enää erillistä virta-adapteria/jatkojohtoa pedaaleillesi keikalla!
- Kontrollipaneelissa viritysmittari jolla virität 4,5 ja 6 kielisen basson
- Studio mode joka kytkee pois päältä tuulettimen. Lämmetessään tarpeeksi se starttaa automaattisesti
- Voit Liittää eri ohmisia lisäkaappeja kuten 4,6,8 tai 16 nupin tai combon perään ilman että sinun tarvitsee tehdä/muuttaa mitään asetuksia! Laite osaa säätää arvot itse.
- Voit liittää GRBass vahvistimen mihin tahansa sähköverkkoon 110/220/230 tekemättä mitään kytkentöjä/muutoksia ja laite tunnistaa automaattisesti verkon ja säätää arvot itse.


Etupaneelissa
- Tuner / Vu-Meter
- Input
- Aux In
- Gain
- Deep filter
- Low
- mid Low
- mid High
- High
- Bright filter
- 3 freq mid Low
- 3 freq mid High
- Pure Sound
- Volume DI (antibump)
- Headphone master
- Headphone output
- Master
- Mute

Takapaneelissa
- Input 230-115v (auto selectable)
- 9 Volt 300mA
- Send/Return
- Pre/Post DI
- GND lift
- DI Output
- Speakon- Fan (Studio/Live mode)
- Kolmiasentoinen Tweeter (diskanttipilli) kytkin (ON / 50%ON / OFF

GRBass - Pure Sound
CUBE 800
800W
paino 14 kg
12" kaiutin
refleksiputki
tweeter
38Hz to 18 kHz
98 dB SPL

Made in Italy

POWER HEAD: 800W RMS (AES Standard)
POWER CABINET: 450W RMS (AES Standard)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.